House of the Dragon: Ξεκινούν τα γυρίσματα τον Απρίλιο!

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των γυρισμάτων του House of the Dragon, τη spin-off σειρά του Game of Thrones που ετοιμάζει το HBO, καθώς ο CCO του δικτύου, κ. Casey Bloys, επιβεβαίωσε πως έχουν ολοκληρωθεί τα drafts για τα 10 επεισόδια της 1η σεζόν και από τον Απρίλιο ξεκινά η παραγωγή από τους Miguel Sapochnik και Ryan J. Condal.

Το House of the Dragon θα βασίζεται στο βιβλίο Fire & Blood, με την υπόθεση του να εκτυλίσσεται περίπου 300 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε στο Game of Thrones. Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο, η ιστορία αφορά τον Οίκο Targaryen και αναμένεται ότι θα δούμε πολλούς από τους προγόνους και τους δράκους τους, αλλά και τον εμφύλιο πόλεμο που οδήγησε στην πτώση τους.

Βασικός χαρακτήρας της υπόθεσης θα είναι ο Viserys Targayren (ο ρόλος στον Paddy Considine), ο οποίος περιγράφεται ως ένας ζεστός, ευγενικός και αξιοπρεπής άνθρωπος που τον ενδιαφέρει απλά να συνεχίσει την κληρονομιά του πατέρα του. Ένας καλός άνθρωπος, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι γίνεται και καλός βασιλιάς…

Άλλα μέλη του καστ που έχουν γίνει γνωστά είναι οι Emma D’ Arcy (πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen), Matt Smith (πρίγκηπας Daemon Targaryen) και Olivia Cooke (Alicent Hightower).

Δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία πρεμιέρας, αλλά είναι σίγουρο ότι θα δούμε την πρώτη σεζόν του House of the Dragon το 2022 μέσα από το HBO Max, που λογικά θα έχει έρθει και στην Ευρώπη μέχρι τότε.

ΠΗΓΗ: techgear.gr