Η Google σταματά να αναφέρει το μερίδιο αγοράς του Android: Υποδεχθείτε το AndroidDistribution․io

Νωρίτερα φέτος, η Google σκότωσε την ιστοσελίδα στην οποία ανέφερε τα μερίδια αγοράς των διαφορετικών εκδόσεων του Android.

iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro Max, και X: Κάτοχοι αναφέρουν πράσινο tint στην οθόνη

Ένα μικρό μερίδιο κατόχων iPhone 11, 11 Pro, 11 Pro, αλλά και κάποιων παλαιότερων smartphones της Apple αναφέρουν ότι για άγνωστο λόγο εμφανίστηκε στις οθόνες των έξυπνων τηλεφώνων τους ένα πράσινο tint.

Facebook: Δοκιμές για dark mode και COVID tracker στην εφαρμογή Android

Μετά το γενικότερο λανσάρισμα της νέας εμφάνισης για τη desktop έκδοση του Facebook, η εταιρεία ετοιμάζει εξίσου μεγάλες αλλαγές και για τη mobile έκδοση του κοινωνικού δικτύου, οι οποίες δοκιμάζονται ήδη σε μια μικρή μερίδα χρηστών.

Το Λονδίνο αναζητεί συμμάχους για εναλλακτική τεχνολογία 5G προκειμένου να «χτυπήσει» τη Huawei

H Βρετανία προσέγγισε τις Ηνωμένες Πολιτείες για να δημιουργήσουν μια ομάδα 10 χωρών, οι οποίες από κοινού θα μπορούν να αναπτύξουν τη δική τους τεχνολογία 5G και να μειώσουν την εξάρτηση από την κινεζική εταιρεία κατασκευής τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού Huawei, αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα The Times.

Μητσοτάκης με Google για την ψηφιακή κατάρτιση και την ψηφιακή ξενάγηση στα ελληνικά μνημεία

Τηλεδιάσκεψη του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Google για την Ευρώπη Matt Brittin

Τεχνολογία: Εφαρμογή προβλέπει ποιος θα ασθενήσει βαριά από κορονοϊό

Μια νέα εφαρμογή για κινητά μπορεί να βοηθήσει τους κλινικούς γιατρούς να προσδιορίσουν ποιοι ασθενείς με τον νέο κορονοϊό (covid-19) είναι πιθανό να νοσήσουν βαριά.

Η ADAPTIT θωρακίζει τα δίκτυα από επιθέσεις DDos με τις λύσεις της NetScout/ARBOR

Η υγειονομική κρίση δημιούργησε νέες ψηφιακές προκλήσεις,  στις οποίες  οι υποδομές ασφαλείας οποιουδήποτε μεγέθους οργανισμού, αντιμετωπίζουν σοβαρές επιθέσεις DDoS περισσότερο σύνθετες και προηγμένες από ποτέ άλλοτε. 

Google: Κινδυνεύει να πληρώσει $5 δισ. για συλλογή δεδομένων στο incognito mode

Η Google αντιμετωπίζει μία σοβαρή κατάσταση τη δεδομένη στιγμή. Έχει κατατεθεί εναντίον της μία αγωγή ύψους 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων Αμερικής, με τον ισχυρισμό ότι ο τεχνολογικός κολοσσός συλλέγει δεδομένα χρηστών ακόμη και όταν χρησιμοποιούν το incognito mode.

PANTHORA: η λύση για απομακρυσμένο έλεγχο και διαχείριση συσκευών

Η ΤELCOSERV, εταιρία του ομίλου ADAPTIT καινοτομεί με το PANTHORA αλλάζοντας έτσι τον τρόπο που λειτουργούν οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις.

Ψυχολόγος εξηγεί γιατί το 5G “επηρεάζει” τη σωματική υγεία

Κάθε φορά, μα κάθε φορά, που κυκλοφορεί μία νέα τεχνολογία ξεκινούν οι θεωρίες για το πως επηρεάζει την υγεία και δημιουργεί διάφορα προβλήματα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.