Astro Slide 5G: Το διαφορετικό στο χώρο των smartphones!

Η Planet Computers είναι μια εταιρεία η οποία έχει δημιουργήσει το όνομά της κάνοντας QWERTY τηλέφωνα, στα πρότυπα των old school PDA. Πριν από μερικές ημέρες ανακοίνωσε επισήμως τα χαρακτηριστικά του επόμενου project της, που ακούει στην ονομασία Astro 5G Slide Transformer.

Είναι το πρώτο 5G smartphone της εταιρείας από το Ηνωμένο Βασίλειο, είναι πλήρως ξεκλείδωτο υπό την έννοια ότι σε αυτό μπορούν να εγκατασταθούν πλήθος λειτουργικών συστημάτων, είτε μαζί με το Android είτε στη θέση αυτού, συμπεριλαμβανομένων των Sailfish OS και πολλών διανομών Linux.

Ύστερα από πολλές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας, το Astro θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του τον Μάρτιο του 2021, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του προϊόντος με μια 13MP κάμερα μπροστά και 8GB RAM όπως και με μια 48MP κάμερα. Στο εσωτερικό του υπάρχει ο Mediatek Dimensity 800, ενώ η μπαταρία του θα είναι των 3.500 mAh, που σύμφωνα με την Astro είναι ικανοποιητική χωρητικότητα, βάσει και του chipset.

Πρόκειται για μια συσκευή που διαθέτει φυσικό πληκτρολόγιο και είναι κάτι το διαφορετικό και το καινούργιο σε σχέση με τις προτάσεις που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα. Στο Indiegogo αναφέρεται ότι τα keyboards layout που επεξεργάζονται για την παραγωγή συμπεριλαμβάνονται και τα Ελληνικά. Συνοπτικά τα χαρακτηριστικά του:

Display: 6.53 inch, 2340 x 1080 pixel
Processor: MediaTek Dimensity 800 (4 x Cortex-A76 + 4 X Cortex-A55)
GPU: ARM Mali-G57 MC4
RAM: 8GB LPDDR4x
Storage: 128GB
Cameras: 48MP rear, 13MP front
Speakers: Stereo
Ports: 2 x USB-C, 3.5m audio, microSD card slot
Wireless: 5G (global), WiFi 5, Bluetooth 5.1, NFC, FM radio, GPS, GLONASS
Battery: 3,500 mAh
Charging: 10W Wireless + fast charging (wired)
Biometrics: Fingerprint sensor (on side of phone)
Keyboard: Backlit, slide-out, mechanical, with support for 24 language layouts
Dimensions: 164mm x 76.6mm x 15mm
Weight:

300 grams

 

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr