To νέο Nokia 5.4 είναι εδώ

Η αντιπρόσωπος εταιρία των smartphones της Nokia, HMD Global, ανακοίνωσε σήμερα ότι το Nokia 5.4 είναι διαθέσιμο για αγορά στην Ελλάδα στα 219€. Το Nokia 5.4 επαναπροσδιορίζει τα όρια του τι είναι εφικτό – διαθέτοντας μια τετραπλή κάμερα 48MP που διαθέτει προηγμένες δυνατότητες εγγραφής βίντεο, κινηματογραφικά εφέ, αλλά και διάρκεια μπαταρίας έως και δύο ημερών, ενώ παράλληλα υποστηρίζεται από τον επεξεργαστή Mobile Qualcomm® Snapdragon™ 662 προσφέροντας φανταστική σχέση ποιότητας/τιμής.

Το νέο αυτό κινητό από την ευρωπαϊκή εταιρεία κατασκευής smartphone έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους ανθρώπους να διαχειρίζονται την ολοένα και περισσότερο πολυάσχολη ζωή τους, ικανοποιώντας παράλληλα την αυξανόμενη τάση του side hustle, που θέλει τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να μετατρέπουν το πάθος τους σε χρήματα, χρησιμοποιώντας απλά το τηλέφωνό τους.

Με απίστευτη ταχύτητα και ασυναγώνιστη επίδοση, το Nokia 5.4 είναι ο τέλειος συνεργάτης. Η χαρακτηριστική τετραπλή κάμερα εξαλείφει εντελώς την καθυστέρηση κλείστρου καθώς έχει αναβαθμιστεί σε 48 megapixel –  δηλαδή 160 φορές καλύτερη ανάλυση από το πρώτο κινητό Nokia με κάμερα (το Nokia 7650). Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χάσετε ποτέ καμία στιγμή – είτε θέλετε να αποτυπώσετε το έργο σας που με πάθος δημιουργήσατε, είτε πολύτιμες οικογενειακές στιγμές.

Τα προσωπικά σας βίντεο θα φαίνονται πιο πλούσια από ποτέ, αποτυπωμένα με την χρήση επαγγελματικής χρωματικής γκάμας για μια κινηματογραφική αίσθηση σε όλα σας τα βίντεο. Όσον αφορά στην απόδοση, το Nokia 5.4 υπόσχεται ταχύτερη και ομαλότερη εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, έχει αρκετή ισχύ για να πραγματοποιήσετε  42 διαδρομές από και προς τον εργασιακό σας χώρο (το μέσο παγκόσμιο δρομολόγιο είναι 67 λεπτά(2)) και θα συνεχίσει να έχει μπαταρία για να επικοινωνήσετε με τα παιδιά σας και να λάβετε τα email σας.

Πιστά στη δέσμευση να προσφέρουν τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις ασφαλείας και αναβαθμίσεις Android, τα smartphones της Nokia είναι όμορφα σχεδιασμένα εσωτερικά και εξωτερικά. Με τη δυνατότητα μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας για τρία έτη, οι καταναλωτές είναι ασφαλείς για τόσο χρόνο όσο  χρειάζεται ένα νεογέννητο να αρχίσει να περπατά, να μιλά και να συζητά  για τις δικές του εμπειρίες(3). Προσφέροντας εγγυημένη ασφάλεια στους χρήστες, τα smartphones της Nokia είναι το νούμερο ένα στις έρευνες για την μάρκα εμπιστοσύνης 2020(4)  ανεβάζοντας τον πήχη στην κατηγορία με τις πιο προσιτές συσκευές που λαμβάνουν αναβαθμίσεις(5) .

Λάμπρος Ζολώτας, Country Manager για Ελλάδα, Ισραήλ και Κύπρο, HMD Global:

«Η σημερινή μέρα  σηματοδοτεί μια συναρπαστική στιγμή για τη σειρά Nokia 5. Το Nokia 5.4 έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί τον συνεχώς εξελισσόμενο τρόπο ζωής των καταναλωτών και αποτελεί μια μοντέρνα προσθήκη στη γκάμα των smartphone μας. Η πρόσφατη άνοδος του side hustle ήταν μια ένδειξη των δύσκολων καιρών που αντιμετωπίζουν πολλοί καταναλωτές. Χρειάστηκε να κάνουμε πολύ περισσότερα από το να συνδυάσουμε απλώς τις φανταστικές δυνατότητες της κάμερας των 48MP με τη μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Με τον επεξεργαστή Mobile Qualcomm® Snapdragon™ 662 προσθέσαμε επιπλέον αξιοπιστία, ενώ παράλληλα προσφέρουμε 3 χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας και 2 χρόνια αναβαθμίσεων λογισμικού. Το Nokia 5.4 που παρέχει όλα αυτά είναι ένα smartphone που συμπληρώνει ιδανικά τη ζωή εκείνων που βιώνουν στο μέγιστο τον επιπλέον χρόνο και τις εμπειρίες από ένα τυπικό ωράριο 9-5.»

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr