Απάντηση Γεωργιάδη για την Microsoft: ''Η επένδυση προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα''

Στα τέλη του 2022 ξεκινάει στη χώρα μας το πρόγραμμα δημιουργίας και λειτουργίας συμπλέγματος κέντρου δεδομένων

Να βάλει τα πράγματα στη θέση τους σχετικά με τα δημοσιεύματα που είδαν το φως και τους ψιθύρους που ακούστηκαν σχετικά για την επένδυση της αμερικανικής εταιρίας λογισμικού “Microsoft”, επιχείρησε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων υποστήριξε ότι το χρονοδιάγραμμα τηρείται και τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στο ακριβές σημείο της επένδυσης, δεν επιβεβαιώνονται:

«Η επένδυση της Microsoft προχωρά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Όσον αφορά τα δημοσιεύματα για το ακριβές σημείο της επένδυσης, δεν επιβεβαιώνονται. Ανακοινώσεις σχετικά με τα θέματα αυτά κάνει αποκλειστικά η εταιρία όποτε κρίνει σκόπιμο. Τους ευχαριστούμε για την γόνιμη συνεργασία».

Η Ελλάδα είναι η όγδοη κατά σειρά χώρα που επιλέγεται από τη συγκεκριμένη εταιρία για τη δημιουργία και τη λειτουργία ενός συμπλέγματος κέντρου δεδομένων, με την έναρξη του προγράμματος σύμφωνα με την ανακοίνωση της Microsoft,να οριοθετείται στο τέλος της επόμενης χρονιάς στην περιοχή της Αττικής.


Για όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ακολουθήστε το TomorrowNews.gr στο GOOGLE NEWS