ADAPTIT: Silver Solution Partner της TeamViewer σε Ελλάδα και Κύπρο  για λύσεις Augmented Reality

Ο Όμιλος ADAPTIT, αποκλειστικός αντιπρόσωπος της TeamViewer σε τεχνολογίες “Επαυξημένης Νοημοσύνης εργατικού δυναμικού πρώτης γραμμής (Augmented Intelligence for the Frontline Workforce)”, σε Ελλάδα και Κύπρο,  αναβαθμίστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα από Business Partner σε Frontline Silver Solutions Partner, σφραγίζοντας έτσι μια απολύτως επιτυχημένη συνεργασία στον τομέα των λύσεων «Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality)».

 

Η TeamViewer,  κορυφαία στο χώρο της τεχνολογίας με παγκόσμια αναγνώριση, προσεγγίζει τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό με συνεχείς καινοτομίες στους τομείς του Augmented Reality (AR), του Internet of Things (IoT) και του Artificial Intelligence (AI). Πέραν του γνωστού λογισμικού απομακρυσμένης βοήθειας TeamViewer, που έχει εγκατασταθεί σε περισσότερες από 2,2 δισεκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο, αποτελεί πλέον έναν από τους σημαντικότερους παρόχους υψηλής τεχνολογίας, με ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων όπως το Industrial AR, το Industrial IoT, το Remote Access, το IT Support και το Customer Engagement. 

 

H ADAPTIT, ανταποκρινόμενη πλήρως στις ανάγκες του κάθε πελάτη της, παρέχει πλήρη ανάπτυξη, παραμετροποίηση και υποστήριξη της τεχνολογίας “Augmented Intelligence for the Frontline Workforce”, μέσω της υπηρεσίας Remote Assistance, η οποία εφαρμόζεται ήδη με μεγάλη επιτυχία σε τηλεπικοινωνιακό πάροχο της χώρας, ως σημαντικότατος παράγοντας του Ψηφιακού Μετασχηματισμού του και των υπηρεσιών του.

 

Πρόκειται για μια λύση παροχής υπηρεσιών απομακρυσμένης υποστήριξης & συντήρησης (remote service and maintenance solution), καθώς και απομακρυσμένης βοήθειας σε μηχανικούς πεδίου, με χρήση τεχνολογιών Επαυξημένης Πραγματικότητας (Augmented Reality) και έξυπνων γυαλιών (Smart Glasses), η οποία αλλάζει άρδην τα δεδομένα στην εκτέλεση των καθημερινών τεχνικών εργασιών (επισκευή, συντήρηση, συναρμολόγηση, κ.λπ.). 

 

Η υπηρεσία Remote Assistance, αποτελεί κομμάτι μιας ευρύτερης λύσης η οποία βρίσκει εφαρμογές και σε άλλους τομείς (π.χ. logistics), ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες δυνατότητες.



«Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας μας με τον Όμιλο ADAPTIT, έχουμε αποκτήσει συνέργεια με έναν ισχυρό System Integrator με εκτεταμένες γνώσεις στον τομέα του ICT και των κατασκευών που εμπιστεύονται ισχυροί πελάτες. Η αναβάθμιση του Ομίλου ADAPTIT σε Silver Solution Partner υπογραμμίζει περαιτέρω την εστίασή μας στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, όπου προωθούμε την καινοτομία στον τομέα των IoT και Augmented Reality μέσω του κόμβου R&D μας στα Ιωάννινα. ", τονίζει ο  Lukas Baur, EVP Solution Sales

 

 «Η πρόσφατη επένδυση στο οικοσύστημα του Έλληνα συνεργάτη μας είναι το επόμενο βήμα επέκτασής μας σε ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και ενίσχυσης του αποτυπώματος μας σε αυτήν την ταχέως αναπτυσσόμενη περιοχή», εξηγεί ο Axel Lechler, Director Frontline Solution Sales της TeamViewer.