Το Honor Band 6 ήρθε για να γεφυρώσει τα fitness bands με τα smartwatches

Το Honor Band 6 είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική αγορά και έρχεται να θολώσει τα όρια μεταξύ fitness band και smartwatch, τόσο όσον αφορά το design του όσο και τις λειτουργίες που έχει διαθέσιμες για το χρήστη.

Ξεκινώντας με αυτό που θα αιχμαλωτίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη ματιά - την οθόνη του - αυτή είναι 1.47 ιντσών, έχοντας 148% μεγαλύτερη περιοχή προβολής από τον προκάτοχό του, το Band 5. Η μεγαλύτερη και πιο άνετη εμπειρία θέασης συμπληρώνεται από την AMOLED τεχνολογία της οθόνης που προσφέρει ζωντανά χρώματα και βαθιά μαύρα με ανάλυση 194x368.

Στο design ξεχωρίζει σε σχέση με το Band 5 καθώς έχει το διπλάσιο πλάτος, κρατώντας ταυτόχρονα ένα πολύ λεπτό προφίλ, δυσκολεύοντας τον οποιονδήποτε να το εντάξει αποκλειστικά σε μία κατηγορία εκ των fitness band και smartwatch. Γεγονός που ενισχύεται περαιτέρω από το πλήθος λειτουργιών που προσφέρει.

Έχουμε λοιπόν κάτι που δε συναντάμε συχνά σε fitness bands: τη μέτρηση οξυγόνου στο αίμα (SpO2). Με την παρακολούθηση του κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα μπορείτε να προσδιορίσετε πώς προσαρμόζεται το σώμα σας στις προπονήσεις αλλά και στα μεγάλα υψόμετρα. Γενικότερα πρόκειται για μία σημαντική ένδειξη της καλής κατάστασης του οργανισμού, αφού μία ένδειξη κάτω του 90% μπορεί να σας ωθήσει εγκαίρως να αναζητήσετε ιατρική βοήθεια.

Πέρα από αυτό, προσφέρει όλα όσα βλέπουμε και στα περισσότερα smartwatches, όπως συνεχή παρακολούθηση καρδιακών παλμών, παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση επιπέδων στρες κλπ.

Όσον αφορά την άθληση, διαθέτει 10 προγράμματα άσκησης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ενώ για τους κολυμβητές αντέχει σε βάθος έως και 50 μέτρα. Τέλος, μπορεί να αναγνωρίσει αυτόματα το είδος της προπόνησής σας.

Σε άλλες λειτουργείες μπορείτε να παρακολουθείτε την έμμηνο ρύση αν είστε γυναίκα, να χρησιμοποιείτε το Band 6 ως απομακρυσμένο κλείστρο για την κάμερα του τηλεφώνου σας, να ελέγχετε την αναπαραγωγή μουσικής, να βρίσκετε που έχετε αφήσει το τηλέφωνό σας και άλλα.

ΠΗΓΗ: unboxholics.com

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.