"Η Huawei θα επιστρέψει στο θρόνο των smartphones", δηλώνει ο Πρόεδρός της

Ο εκ περιτροπής Πρόεδρος της Huawei, Guo Ping, σε ένα πρόσφατο Q&A, δήλωσε πως ενώ οι αμερικανικές κυρώσεις έχουν “πνίξει” το τμήμα smartphone, η εταιρία δεν τα παρατά και κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο “θρόνο” της βιομηχανίας.

''Όλοι ξέρουν πως τα chips των τηλεφώνων χρειάζονται ανεπτυγμένη τεχνολογία σε μικρό μέγεθος και με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Η Huawei μπορεί να τα σχεδιάσει, αλλά κανείς δεν μπορεί να μας βοηθήσει να τα κατασκευάσουμε. Έχουμε κολλήσει. Η Huawei θα συνεχίσει να υπάρχει στον τομέα των κινητών τηλεφώνων και με συνεχή ανάπτυξη στον τομέα της παραγωγής chips, θα επιστρέψουμε τελικά στον smartphone θρόνο.''

Προς το παρόν η Huawei έπεσε και από την πεντάδα των μεγαλύτερων κατασκευαστών της Κίνας το τελευταίο τρίμηνο για πρώτη φορά μετά από εφτά χρόνια. Τα έσοδά της έχουν μειωθεί κατά 29% στο πρώτο μισό του έτους – η μεγαλύτερη πτώση στην ιστορία της – με τα έσοδα από τα καταναλωτικά προϊόντα που περιλαμβάνουν τα smartphones να έχουν μειωθεί κατά 47%.

Πηγη: unboxholics.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.