Έτοιμος ο Windows 11 driver για τις Nvidia κάρτες γραφικών

Με τη Microsoft να μετρά αντίστροφα για την κυκλοφορία των Windows 11 στις 5 Οκτωβρίου, η Nvidia έρχεται τώρα να προετοιμάσει το έδαφος για τους κατόχους καρτών γραφικών της. Συγκεκριμένα, η εταιρία κυκλοφόρησε μόλις το νέο της Game Ready 472.12 WHQL driver, ο οποίος υποστηρίζει και επίσημα τα Windows 11 και φυσικά και τα Windows 10.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο νέος αυτός driver φέρνει υποστήριξη για διάφορες επερχόμενες κυκλοφορίες, όπως τα Alan Wake Remastered, Far Cry 6, Hot Wheels Unleashed, Industria, Diablo II: Resurrected New World και World War Z: Aftermath, καθώς και για το Deathloop που έφτασε πρόσφατα. Συγχρόνως, οι χρήστες του Geforce Experience μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση σε optimized ρυθμίσεις με ένα κλικ για τα Deathloop, NBA 2K 22, Twelve Minutes, Bravely Default II και Vampire: The Masquerade- Bloodhunt.

Επιπροσθέτως, η νέα Deep Learning Anti-Aliasing (DLAA) τεχνολογία της εταιρίας που βελτιώνει σημαντικά την ποιότητα της εικόνας κάνει το ντεμπούτο της με τον εν λόγω driver στο Elders Scrolls Online. Τέλος, ανακοινώθηκε πως 28 νέα παιχνίδια θα λάβουν υποστήριξη για DLSS, μεταξύ των οποίων και το Alan Wake Remastered. Παρακάτω ακολουθεί ένα επίσημο benchmark που δείχνει την αποτελεσματικότητα του DLSS στον επερχόμενο τίτλο της Remedy.

ΠΗΓΗ: unboxholics.com