Η πρώτη under-display κάμερα συσκευή της Samsung θα είναι το ultrabook Blade Bezel

Έχουμε δει πολλά πρωτύπα smartphones με under-display κάμερα. Έχουν κυκλοφορήσει αμέτρητες φήμες για τηλέφωνα με κάμερες κάτω από την οθόνη. Οι εταιρείες που έχουν παρουσιάσει τέτοιες τεχνολογίες είναι επίσης πολλές. Όμως, η μοναδική που έβγαλε στην αγορά τηλέφωνο με τέτοια κάμερα είναι η ZTE με το Axon 20. Σήμερα μάθαμε περισσότερα για την τεχνολογία της Samsung.

Η Samsung Display δημοσίευσε στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο ένα teaser βίντεο που δείχνει ένα νέο βελτιωμένο laptop, πολύ λεπτό, υπερβολικά ελαφρύ, με σχεδόν μηδενικά bezels, και κάμερα κάτω από την οθόνη. Το βίντεο το αναδημοσίευσε ο Ice Universe στο Twitter και ο Aamir Siddiqui στο YouTube.

Παρόλο που περιμένουμε το πρώτο τηλέφωνο της εταιρείας με under-display κάμερα να είναι το Samsung Galaxy Z Fold 3, φαίνεται ότι η κατασκευάστρια έχει άλλα σχέδια. Από τη στιγμή που έκανε tease την τεχνολογία πάνω σε laptop, μάλλον η πρώτη της συσκευή με κάμερα κάτω από την οθόνη θα είναι το ultrabook Blade Bezel.

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.