Από σήμερα η Poco της Xiaomi γίνεται ανεξάρτητη!

Σε tweet που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες η Poco, το sub brand της Xiaomi μέχρι σήμερα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πλέον γίνεται ανεξάρτητη. Μαζί δημοσίευσε και ένα ευχαριστήριο μήνυμα για όλους τους οπαδούς που την στηρίζουν.

H Poco μπαίνει σε μια νέα εποχή, σαν ένα ανεξάρτητο brand. Το νέο αυτό milestone καθίσταται εφικτό χάρη στην υποστήριξη της global κοινότητας, η οποία μας βοήθησε να επιτύχουμε σημαντικούς στόχους, από την αρχική διάθεση του Poco F1 το 2018. Μερικά χαρακτηριστικά milestones είναι τα εξής:

  • Η Poco εισήλθε σε περισσότερες από 35 global αγορές εντός τριών χρόνων
  • Το Poco F1 έφθασε περισσότερα 2.2 εκατομμύρια σε πωλήσεις
  • Η Poco πούλησε συνολικά πάνω από 6 εκατομμύρια Poco phones παγκοσμίως. 

Οι σημαντικές αυτές επιτυχίες υπογραμμίζουν την υποστήριξη που έχει η φιλοσοφία της Poco, everything you need, nothing you dont και τη μοναδική μας συμπεριφορά που ξεχωρίζει στο ότι είναι διαφορετική, γεμάτη αυτοπεποίθηση και το πιο σημαντικό παθιασμένη για την τεχνολογία. Επιπλέον, τα Poco F1 και Pioco F2 Pro, έδειξαν την επιτυχία μας στο να ανταγωνιζόμαστε κορυφαία flagships, ενώ με το Poco M3 προσφέρουμε περισσότερα από όσα αναμένεις. Υποσχόμαστε 3 πράγματα

  • Ουσιώδη τεχνολογία
  • Feedback based design
  • Και συνεχή εξέλιξη

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.