The Medium: Δείτε live-action trailer για το πολυαναμενόμενο horror game

Η Bloober Team φτιάχνει το κλίμα για την επικείμενη κυκλοφορία του The Medium, ένα third-person ψυχολογικό θρίλερ που θα πωλείται με δώρο μια εξάδα χαρτιά υγείας από τις 28 Ιανουαρίου 2021 για Windows PC (μέσω Epic Games Store, Steam, Microsoft Store) και Xbox Series X/S.

Η δημιουργός των Layers of Fear, Observer και Blair Witch, δημοσίευσε ένα 14λεπτο gameplay video που μας δίνει μια καλή εικόνα από την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, αλλά και ένα 3λεπτο live action trailer με την πρωταγωνίστρια Marianne να χρησιμοποιεί τις μεταφυσικές δυνάμεις της προκειμένου να επικοινωνήσει με τα πνεύματα και να μεταφερθεί σε μια εναλλακτική πραγματικότητα.

Οι gamers θα αναλάβουν τον ρόλο της Marianne, ένα μέντιουμ που στοιχειώνεται από οράματα, ζει και αλληλεπιδρά ανάμεσα στον πραγματικό και τον κόσμο των πνευμάτων. Τα οράματα αυτά την οδηγούν σε ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο στην Κρακοβία, όπου είχε λάβει χώρα μια τραγωδία πριν από πολλά χρόνια και μόνο ένα μέντιουμ μπορεί να βρει τη λύση. Κοιτάζοντας τα πράγματα από τους διαφορετικούς κόσμους, οι gamers θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν κρυμμένα πολλά περισσότερα απ’ όσα φαίνονται και η αλήθεια δεν είναι μόνο μία.

Η εταιρεία δηλώνει ότι πρόκειται για το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο project της ιστορίας της, το οποίο θα καταφέρουν να φέρουν εις πέρας χάριν στις δυνατότητες του Xbox Series X.

Πηγη: techgear.gr