Τα 2+1 πιο φθηνά smartwatches που θα βρεις στην ελληνική αγορά!

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο οικονομικά smartwatches!

TechnologiaOnline.gr | 18/11/20

Τα τελευταία χρόνια αποτελούν ένα gadget πέρα ως πέρα απαραίτητο. Πριν αρκετό καιρό δεν συνέβαινε το ίδιο, πλέον η φήμη τους έχει διαδοθεί ιδιαίτερα.

Ουσιαστικά αποτελούν ένα ακόμα εργαλείο της καθημερινότητας μας, μαζί με το smartphone, το tablet και τα λοιπά άλλα gadget που διαθέτουμε.

Πάμε λοιπόν να δούμε τρία ιδιαιτέρως φθηνά, αλλά εξ’ ίσου χρήσιμα gadgets που μπορούμε να συναντήσουμε στην ελληνική αγορά:

Y1 :

Θα το βρείτε σχεδόν στα 9,90 στα καταστήματα.

Διαθέτει οθόνη 1.54 ιντσών με ανάλυση 240 χ 240 pixels. Σίγουρα δεν αποτελεί smartwatch όμοιο των μεγάλων εταιρειών που κυκλοφορούν, αλλά για το λόγο αυτό κοστίζει σχεδόν 10 ευρώ, και τα ρολόγια της Samsung και της Huawei κοστίζουν 200+.

Έχει βάρος 55 γραμμάρια και σχετικά όμορφο και μοντέρνο σχεδιασμό. Συγχρόνως ταιριάζει άνετα και με κάθε ντύσιμο που μπορείτε να επιλέξετε.

Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα.

V8 :

Στην ίδια τιμή με το Y1, καθώς θα το βρείτε με 9,90 στα καταστήματα. Είναι ελαφρώς πιο σπορ σε στυλ, γεγονός που ενδεχομένως να σας περιορίσει με ένα πιο καλό ντύσιμο, χωρίς φυσικά αυτό να σημαίνει πως δεν ταιριάζει και καθόλου.

Διαθέτει οθόνη 1.22 ιντσών, με ανάλυση 240 x 240 pixels.

Είναι πολύ άνετο και η οθόνη του διαθέτει εξαιρετική απόδοση ακόμα και με αρκετό φωτισμό γύρω σας.

Κυκλοφορεί σε τρία διαφορετικά χρώματα.

X6 :

Αποτελεί ενδεχομένως μία από τις πιο συνηθισμένες λύσεις για όσους επιδιώκουν να μην δώσουν αρκετά χρήματα για την αγορά του smartwatch τους.

Κοστίζει 10,50 και κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικά χρώματα: μαύρο και λευκό

Διαθέτει οθόνη 1.54 ιντσών και έχει ανάλυση 240 x 240 pixels.

Μεγάλο του κέρδος αποτελεί το όμορφο design του και η εξαιρετικές επιλογές που προσφέρει.

Εμφανισιακά μοιάζει με συσκευή που κοστίζει περισσότερο.