ΕΔΥΤΕ Α.Ε.: Στην ADAPTIT το έργο για το Σύστημα Ανίχνευσης Δικτυακών Ανωμαλιών

Στην ADAPTIT κατακύρωσε το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ Α.Ε. - GRNET) το έργο «Σύστημα Ανίχνευσης Δικτυακών Ανωμαλιών και Αντιμετώπισης Επιθέσεων Άρνησης Υπηρεσίας (DDoS)».

H ΕΔΥΤΕ (https://grnet.gr) παρέχει δικτυακές και υπολογιστικές υπηρεσίες σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, σε φορείς της εκπαίδευσης όλων των βαθμίδων και σε φορείς του δημόσιου, ευρύτερου δημόσιου και ιδιωτικού τομέα. Είναι υπεύθυνο για την προώθηση και διάδοση των εφαρμογών των δικτυακών και υπολογιστικών τεχνολογιών καθώς και για την προώθηση και υλοποίηση των στόχων του Ψηφιακού Μετασχηματισμού. Κατέχει κεντρικό ρόλο συντονιστή όλων των ψηφιακών υποδομών για την Παιδεία και την Έρευνα, αξιοποιώντας εμπειρία 20 και πλέον ετών στους τομείς των προηγμένων υποδομών και υπηρεσιών δικτύου, υπολογιστικού νέφους και πληροφορικής. Εξυπηρετεί σε καθημερινή βάση εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες στους στρατηγικούς τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, της Εκπαίδευσης, της Έρευνας, της Υγείας και του Πολιτισμού.

Οι προσφερόμενες εξειδικευμένες λύσεις που θα  παρέχει η ADAPTIT σε συνεργασία με τον παγκόσμιο πρωτοπόρο στον χώρο όμιλο NetScout / ARBOR θα εξασφαλίσουν:

  • Την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής της υπηρεσίας μέσω της προληπτικής ανίχνευσης απειλών διαθεσιμότητας δικτύου ή υπηρεσίας, της γρήγορης διάγνωσης και αποτροπής εσφαλμένων διαμορφώσεων, και των κακόβουλων απειλών, όπως κυβερνοεπιθέσεις DDoS.
  • Την καλύτερη χρήση των πόρων του δικτύου, τη βέλτιστη χρήση της χωρητικότητας δικτύου και τον έξυπνο σχεδιασμό ανάπτυξης δικτύου.
  • Τον πλήρη έλεγχο σχετικά με τους χώρους αποθήκευσης των δεδομένων, την πρόσβαση χρηστών στα δεδομένα και την επιλογή κόμβων δικτύου για την δρομολόγηση της κίνησης.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.