5 καταπληκτικές καμπάνιες στα social media για την Black Friday

Αν βαρεθήκατε να ακούτε και να βλέπετε προσφορές και καμπάνιες για την Black Friday τότε δείτε παρακάτω πέντε από τις καλύτερες καμπάνιες στα social media.Ο Χρήστος Βρεττός και ο Δημήτρης Στραγαλάς, social media experts της Cloudevoτης ταχύτερα αναπτυσόμενης εταιρίας digital growth στην Ελλάδα μας μιλάνε για την Black Friday.

Τι είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν ακούτε για Black Friday; Μα φυσικά προσφορές και εκπτώσεις. Και φυσικά μεγάλες ουρές έξω απο καταστήματα, κόσμο να τρέχει πανικόβλητος να αρπάξει πρώτος ό,τι βρει μπροστά του.

Βέβαια για τους marketers η εικόνα είναι λίγο διαφορετική. Η Black Friday είναι μάρκετινγκ, πωλήσεις, προωθητικές ενέργειες και διαφήμιση.

Τα χρήματα που ξοδεύονται online την Black Friday έφτασαν το 2016 τα 12,8 δις στις ΗΠΑ, σημειώνοντας αύξηση 15% σε σχέση με το 2015.

Το διαδίκτυο έχει δώσει μεγάλη ώθηση όχι μόνο στις πωλήσεις αλλά και στις διαφημιστικές καμπάνιες, με μερικές από αυτές να είναι ιδιαίτερες και με ξεχωριστό ενδιαφέρον μιας και ξεφεύγουν από τις κλασσικές εκπτώσεις και προσφορές, θέλοντας σε κάποιες περιπτώσεις να περάσουν και διαφορετικά μυνήματα.

Άρθρο από protothema.gr