Η σειρά Galaxy Tab S9 διατηρεί τη Samsung στην κορυφή των premium android tablets

Η Samsung παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά tablet, Galaxy Tab S9, η οποία απευθύνεται σε χρήστες που εκτός από την κατανάλωση περιεχομένου, βάζουν σε προτεραιότητα και την παραγωγικότητα.

Τα Tab S9, S9 Plus και S9 Ultra διαθέτουν οθόνες OLED με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, αντοχή στο νερό και τη σκόνη υποστηρίζοντας το πρότυπο IP68, ενώ συνοδεύονται από τη γραφίδα S Pen που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Διαθέτουν επίσης ισχυρούς επεξεργαστές, άφθονη μνήμη RAM και αποθηκευτικό χώρο και προαιρετικές θήκες πληκτρολογίου.

Σε σχέση με τον ανταγωνισμό που προσφέρει μοντέλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά και τιμές, η Samsung προσπαθεί να δικαιολογήσει την premium θέση της προσφέροντας καλύτερες οθόνες, επιδόσεις και δυνατότητες multitasking με τη δική της πρόταση στην κατηγορία. Αρχικά, το Tab S9 έχει οθόνη 11 ιντσών (8/128GB) και η τιμή του ξεκινάει από τα 949 € δολάρια. Το Tab S9 Plus έχει οθόνη 12,4 ιντσών (12/256GB) και η τιμή του ξεκινά από 1169 €. Το Tab S9 Ultra έχει μια τεράστια οθόνη 14,6 ιντσών (12/512GB) και η τιμή του ξεκινά από τα 1399 €. Και τα τρία μοντέλα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία από σήμερα και θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας στις 11 Αυγούστου.

Η σειρά Tab S9 στηρίζεται στον επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, ο οποίος είναι αποκλειστικός για τις συσκευές της Samsung. Το βασικό μοντέλο του Tab S9 διαθέτει 8GB RAM, ενώ τα υπόλοιπα έχουν 12GB ή 16GB. Οι επιλογές αποθήκευσης κυμαίνονται από 128GB έως 1TB και όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν κάρτες microSD για επέκταση του αποθηκευτικού χώρου

Και τα τρία μοντέλα θα κυκλοφορήσουν και σε εκδόσεις 5G (esim) ενώ όλες οι εκδόσεις υποστηρίζουν Wi-Fi 6E για γρήγορες ταχύτητες εντός του οικιακού δικτύου. Επιπλέον τα tablet διαθέτουν συστήματα τεσσάρων ηχείων Dolby Atmos, σαρωτές δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη και διατίθενται σε μπεζ, γκρι και γραφίτη χρώμα. Διαθέσιμο είναι και το S Pen Creator Edition για ξεχωριστή αγορά, το οποίο έχει μεγαλύτερο μέγεθος, υφή λαβής και δυνατότητα για εναλλάξιμες μύτες.

Πηγή: insomnia.gr