GTA 6: Όλα όσα ξέρουμε για την επόμενη μέρα του Grand Theft Auto!

Η Rockstar αποφάσισε να δώσει τέλος στις φήμες των τελευταίων ετών και επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω στο επόμενο Grand Theft Auto παιχνίδι.

Ο εκ των αντιπροσώπων της Rockstar ανέφερε στη σχετική συνέντευξη τύπου:

''Πολλοί από εσάς μας ρωτάτε διαρκώς για τον επόμενο τίτλο της σειράς Grand Theft Auto. Ο στόχος μας σε κάθε project που αναλαμβάνουμε είναι να κάνουμε σημαντικά βήματα μπροστά σε σχέση με οτιδήποτε έχουμε προσφέρει - και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το επόμενο Grand Theft Auto βρίσκεται υπό ανάπτυξη. Μείνετε συντονισμένοι στο Rockstar Newswire, καθώς περιμένουμε με ανυπομονησία τη στιγμή για να αποκαλύψουμε περισσότερες πληροφορίες.

Εκ μέρους ολόκληρης της ομάδας μας, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη σας και ανυπομονούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον μαζί σας!"

Βάσει όσων έχουν έως τώρα κυκλοφορήσει, η νέα έκδοση του Grand Theft Auto θα έχει το δικό της τρέιλερ μέσα στο 2022. Σε σχέση με την πόλη στην οποία θα διαδραματίζεται, οι πληροφορίες αναφέρουν πως... τόπος του ''εγκλήματος'' θα είναι το θρυλικό Vice City, δηλαδή μία παραλλαγή του Miami.