NETFLIX | Οι 2+1 ταινίες για το Σαββατοκύριακο σας

Πάμε λοιπόν να δούμε τρεις ιδανικές κινηματογραφικές επιλογές από την δημοφιλή πλατφόρμα

Η Πλεκτάνη (2006)

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ενσαρκώνει έναν ιδεαλιστή πράκτορα της CIA, που αναλαμβάνει μία ιδιαιτέρως δύσκολη αποστολή. Στη προσπάθεια του να την φέρει εις πέρας συνεργάζεται συνεχώς με έναν βετεράνο πράκτορα, τον οποίο ενσαρκώνει ο Ράσελ Κρόου, και μαζί με τον αρχηγό της ιορδανικής υπηρεσίας πληροφοριών. Στόχος του, να διεισδύσει σε ένα δίκτυο τρομοκρατών.

Όπως ήδη θα έχετε διαπιστώσει, κύριο πλεονέκτημα της ταινίες είναι οι ερμηνείες αυτών των δύο ‘’ιερών τεράτων’’ καθώς αμφότεροι προσφέρουν εξαιρετικές ερμηνείες. Συγχρόνως η ταινία δεν αποτελεί ένα κουραστικό πολεμικό θρίλερ, αλλά διαθέτει μία πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή που καθηλώνει τον θεατή

Το Μεγάλο Σολτάρισμα (2015)

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, μία ομάδα ερασιτεχνών στο χώρο του χρηματιστηρίου, αποφασίζει να κάνει το μεγάλο βήμα, και να εκμεταλλευθεί την παγκόσμια οικονομική κρίση υπέρ της. Έτσι, πάει κόντρα στα μεγάλα τραπεζικά συμφέροντα.

Το καστ της ταινίας αποτελεί το μεγάλο της όπλο, καθώς περιλαμβάνει τον Κρίστιαν Μπέιλ, τον Μπραντ Πιτ, και τον Ράιαν Γκόσλινγκ.  Αποτελεί αποτύπωμα του τρόπου που εκτροχιάστηκε η αμερικανική και η παγκόσμια οικονομία ενώ διαθέτει μία ιδιαίτερη σκηνοθετική προσέγγιση.

Point Blank : Αντίστροφη  Μέτρηση

Ένας απλός νοσοκόμος σε μία κλινική των ΗΠΑ, εμπλέκεται χωρίς να το θέλει σε μία ιστορία εκβιασμού ορισμένων εγκληματιών και της αστυνομίας. Στη προσπάθεια του προστατέψει την οικογένεια του, και κυρίως την έγκυο γυναίκα του, ρισκάρει τα πάντα, με αποτέλεσμα λίγο έως πολύ να γίνει συνεργός των παραβατών. Παράλληλα όμως, χτίζεται ξαφνικά και μία ιδιαίτερη φιλία.

Ευχάριστη περιπέτεια, που σας κρατά συνεχώς σε εγρήγορση. Πολύ σωστή σκηνοθετική προσέγγιση, και έξυπνο σενάριο.