Εποχιακή υπερπλήρωση: Λύσεις βραχυπρόθεσμης αποθήκευσης

Πολλές εταιρείες χρειάζονται κάποια στιγμή βραχυπρόθεσμες λύσεις αποθήκευσης και προσωρινή αποθήκευση για τα εμπορεύματά τους.

Είτε έχετε μια βραχυπρόθεσμη απαίτηση για αποθήκευση παλετών ή χύδην φορτίων, την οποία μπορεί να αναλάβει μια εταιρεία αποθήκης που λειτουργεί για εσάς, κατά τη διάρκεια των περιόδων αιχμής σας, είτε χρειάζεστε να μισθώσετε μια αποθήκη ή ένα μικρό χώρο για να τον εκμεταλλευτείτε μόνοι σας, σε προσωρινή βάση - υπάρχουν διάφορες επιλογές για αυτή τη βραχυπρόθεσμη απαίτηση, τις οποίες πολλές εταιρείες δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν.

Προσωρινή αποθήκευση.

Η προσωρινή ενοικίαση χώρου αποδεικνύεται πάντα οικονομικά βιώσιμη λόγω του γεγονότος ότι δεν χρειάζεται να συνάψετε μακροπρόθεσμες συμβάσεις.  Αυτό είναι σημαντικό εάν δεν είστε σίγουροι για πόσο καιρό θα χρειαστείτε τον χώρο και δεν θέλετε να υπογράψετε για 12 μήνες και να μείνετε με μια άδεια αποθήκη μετά από 6 μήνες.  Στη συνέχεια θα πρέπει να γεμίσετε αυτόν τον χώρο για να καλύψετε το κόστος σας.  Επομένως, πολλές επιχειρήσεις που αναζητούν αποθήκες και χώρους διανομής διστάζουν να υπογράψουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και σας συνιστούμε να εξετάσετε τώρα μια βραχυπρόθεσμη επιλογή (συνήθως στο πλαίσιο ενός χώρου πολλαπλών χρηστών), η οποία θα σας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και τη δυνατότητα μιας κυλιόμενης σύμβασης ανά μήνα.
Οι λειτουργούσες αποθήκες προσέφεραν πάντα προσωρινή αποθήκευση για τα εμπορεύματα των πελατών τους, καθώς συναλλάσσονται με πολλές νεοσύστατες εταιρείες και εταιρείες που αναζητούν λύσεις υπερπλήρωσης, ενώ τώρα οι περισσότερες εταιρείες αποθήκευσης θα εξετάσουν το ενδεχόμενο μίσθωσης αποθηκευτικού χώρου για προσωρινή περίοδο, εάν τον έχουν διαθέσιμο, προκειμένου να κινούνται με την εποχή.  Πάνε οι εποχές που δεσμεύεστε με ένα συμβόλαιο μίσθωσης για 3-5 χρόνια, πολλές εταιρείες για ενοικίαση αποθηκών προσφέρουν πλέον οποιαδήποτε χρονική κλίμακα, από 6 μήνες και πάνω. 

Έτσι λοιπόν εάν έχετε και εσείς  ανάγκη για προσωρινή αποθήκη,  καλέστε ένα μέλος της ομάδας  storage24.gr  στο 2314319395 ή στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.