Η ADAPTIT και η Nozomi Networks συνεργάζονται για να προσφέρουν προηγμένες λύσεις Κυβερνοασφάλειας για OT & IoT περιβάλλοντα σε Ελλάδα και Κύπρο

Η ADAPTIT αναλαμβάνει την εφαρμογή των λύσεων της Nozomi Networks ως προτιμητέος συνεργάτης λύσεων που σχετίζονται με την ασφάλεια και τον εντοπισμό απειλών σε υποδομές OT και IoT

Η ADAPTIT και η Nozomi Networks, ηγέτιδα στον τομέα της ασφάλειας για OT (Οperational Τechnology) και IoT (Internet of Things) περιβάλλοντα, ανακοινώνουν τη συνεργασία τους που θα έχει ως αποτέλεσμα τη διεύρυνση των λύσεων που παρέχει η ADAPTIT σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως η ενέργεια, η παραγωγή, οι κατασκευές, η φαρμακοβιομηχανία, τα αεροδρόμια, οι αυτοματισμοί κτιριών, κ.ά. και διατηρούν παρουσία στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η ADAPTIT θα αποτελέσει μεταπωλητή για τις λύσεις της Nozomi Networks solution. 

«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με τη Nozomi Networks προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας τις καλύτερες λύσεις της αγοράς αναφορικά με την ασφάλεια σε περιβάλλοντα OT και IoT. Πολλές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο βρίσκονται αντιμέτωπες με την πρόκληση της ασφάλειας όσον αφορά τις υποδομές ΟΤ και IoT και αναζητούν έναν έμπιστο συνεργάτη για να τους βοηθήσει. Η συνεργασία μας με τη Nozomi Networks διασφαλίζει ότι θα μπορέσουν να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόκληση» δήλωσε ο Βασίλης Καραβασίλης, Commercial Director του Ομίλου ADAPTIT. 

Αποτελώντας τον ηγέτη της αγοράς στον τομέα της ασφάλειας σε OT και IoT υποδομές, η Nozomi Networks προσφέρει χαρακτηριστικά όπως είναι η βέλτιστη παρακολούθηση των λειτουργιών των λύσεων της, οι προηγμένες δυνατότητες για τον εντοπισμό απειλών που σχετίζονται με το ΟΤ και το IoT αλλά και η ταχύτητα στην εγκατάσταση και στην άμεση αξιοποίηση των λύσεων της. Οι λύσεις της Nozomi Networks υποστηρίζουν περισσότερα από 3,6 εκατομμύρια συσκευές σε περισσότερες από 2.400 εγκαταστάσεις σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της ενέργειας, των κατασκευών, της εξόρυξης, των μεταφορών, των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας, των αυτοματισμών κτιρίων, των «έξυπνων» πόλεων και της διαχείρισης κρίσιμων υποδομών. Τα προϊόντα της Nozomi Networks μπορούν να εγκατασταθούν onsite και στο cloud και επιτρέπουν στα τμήματα IT, OT και IoT να αυτοματοποήσουν τις χρονοβόρες διαδικασίες της κατηγοριοποίησης, οπτικοποίησης και παρακολούθησης των δικτύων ελέγχου βιομηχανικού εξοπλισμού μέσω καινοτόμων λύσεων τεχνητής νοημοσύνης. Εκτός της κυβερνοασφάλειας, οι λύσεις αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την επίλυση προβλημάτων, τη διαχείριση περιουσιακών στοιχειών αλλά και την προληπτική συντήρηση.

Η ADAPTIT είναι μία κορυφαία εταιρεία λύσεων τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα, την Κύπρο αλλά και την Ευρώπη. Ως systems integrator, η ADAPTIT υλοποιεί έργα «με το κλειδί στο χέρι» για μεσαίες/μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς κοινής ωφέλειας, συνδυάζοντας μία διευρυμένη γκάμα από τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις για όλους τους τομείς που σχετίζονται με τις υποδομές πληροφορικής και επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένης της κυβερνοασφάλειας όπου έχει δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα όσον αφορά στις πωλήσεις, το pre-sales και την τεχνική υποστήριξη.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με έναν έμπιστο συνεργάτη όπως είναι η ADAPTIT για την Ελλάδα και την Κύπρο» δήλωσε ο Sergio Leoni, Regional Sales Director της Nozomi Networks. «Η ψηφιοποίηση τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο αποτελεί πλέον προτεραιότητα καθώς βλέπουμε το τοπίο των απειλών να εξελίσσεται, οπότε η παροχή κορυφαίων λύσεων για την παρακολούθηση και την ασφάλεια OT και IoT υποδομών δεν θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη χρονική στιγμή σε συνεργασία με μία κορυφαία εταιρεία του χώρου».

Ακολουθήστε τη Nozomi Networks: BlogTwitter, and LinkedIn

Ακολουθήστε την ADAPTITLinkedInFacebook, and YouTube