HNC COIN: ''Με την δική σας στήριξη, θα αντιμετωπίσουμε της δυσκολίες''

Στην επόμενη μέρα της HNC COIN αναφέρθηκε ο Κλώντ Χαλλάκ

''Αγαπητοί επενδυτές,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η περίοδος αβεβαιότητας και αναταράξεων λόγω των πρόσφατων γεγονότων έφθασε στο τέλος της και επανέρχεται σταδιακά η σταθερότητα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους όσους στήριξαν το HNC Coin κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών δύσκολων μηνών. Η καινούρια ομάδα ανέλαβε το management του HNC Coin, ωθούμενη από τις απρόσμενες εξελίξεις των προ τριών περίπου μηνών, αποτελούμενη εν μέρει από υφιστάμενους επενδυτές, έχει πλέον λάβει αρκετή γνώση για το πρότζεκτ του HNC Coin και γενικότερα για την τεχνολογία blockchain και τα ψηφιακά νομίσματα. Για εκείνους που δεν είναι αρκετά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία του blockchain και δεν έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για το τι χρειάζεται πραγματικά να γίνει από οικονομικής πλευράς αλλά και τεχνικών υποδομών, ώστε ένα πρότζεκτ όπως το HNC Coin, να μπορέσει να λειτουργήσει και να αναπτυχθεί έτσι όπως το ονειρευόμαστε, είναι πολύ δύσκολο να κατανοήσουν τις προκλήσεις που αντιμετώπισε η νέα ομάδα.

Η καινούρια ομάδα management, στα πλαίσια αποκατάστασης της εμπιστοσύνης των υφιστάμενων επενδυτών του HNC Coin αλλά και για την προσέλκυση νέων, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ταχεία απελευθέρωση του συνόλου των δεσμευμένων νομισμάτων, με βάση τον παρακάτω σχεδιασμό.

• Το 25% θα απελευθερωθεί την 5η Φεβρουαρίου 2022

• Πορτοφόλια κάτω των 5κ νομισμάτων αποδεσμεύονται στο 100% την 5η Φεβρ 2022

• Τα νομίσματα που συμμετέχουν στη διαδικασία staking δεν αποδεσμεύονται την 5η Φεβρουαρίου 2022 αλλά θα ακολουθήσουν κανονικά το υπόλοιπο πρόγραμμα, δηλαδή την 5η Μαρτίου, 5η Απριλίου και 5η Μαΐου.

• Το 25% θα απελευθερωθεί την 5η Μαρτίου 2022

• Το 25% θα απελευθερωθεί την 5η Απριλίου 2022

• Το 25% θα απελευθερωθεί την 5η Μαΐου 2022 Άρα, το σύνολο των νομισμάτων θα είναι πλήρως διαθέσιμο στους κατόχους για οποιαδήποτε χρήση την 5η Μάιου 2022.

Όπως για κάθε παρόμοιο πρότζεκτ, έτσι και για το HNC Coin, είναι απαραίτητη η στήριξη και βοήθεια από την κοινότητα των επενδυτών, είτε είναι οικονομική, είτε είναι τεχνική, είτε σε επίπεδο γνώσεων και σας θέλουμε όλους και όλες κοντά μας σε αυτό το μαραθώνιο που έχουμε μπροστά μας.

Είμαστε σίγουροι ότι και με τη δική σας στήριξη και βοήθεια, όπως καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε τις πολλές δυσκολίες μέχρι τώρα, από κοινού θα καταφέρουμε να επιτύχουμε και αυτό που όλοι θέλαμε από την αρχή και ονειρευόμασταν για το HNC Coin.

Πρέπει όλες και όλοι να θεωρείτε ως δεδομένη τη διαφάνεια και την αφοσίωση της ομάδας management του HNC Coin σε όλα τα επίπεδα και να μην ξεχνάτε ότι οι παράγοντες που εγγυώνται την επιτυχία είναι η υπομονή, η επιμονή, η σκληρή δουλειά και η τόλμη.

Κλώντ Χαλλάκ CEO HNC COIN''