Πώς τα σύγχρονα smartphones μετατράπηκαν στους «πρωταγωνιστές» της νέας πραγματικότητας

Τους τελευταίους μήνες η ζωή μας άλλαξε σε βαθμό που δεν μπορούσαμε ενδεχομένως να φανταστούμε. Ωστόσο, παρά τα όσα βιώσαμε και τις προκλήσεις που συνεχίζουμε να αντιμετωπίζουμε, καταφέραμε να συνεχίσουμε να φέρνουμε εις πέρας τις υποχρεώσεις μας, να απολαμβάνουμε ξεχωριστές εμπειρίες ψυχαγωγίας ακόμη και εντός σπιτιού, να συνεχίζουμε να φροντίζουμε την ευεξία μας από την άνεση των προσωπικών μας χώρων και κυρίως, να μοιραζόμαστε στιγμές ουσιαστικής επικοινωνίας με τους αγαπημένους μας, έστω και εξ αποστάσεως.

Στη νέα πραγματικότητα που βιώνουμε όμως, τίποτε από τα παραπάνω δεν θα ήταν εφικτό χωρίς τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Αυτή είναι ενδεχομένως και μία από τις πλέον θετικές αλλαγές της περιόδου που διανύουμε, το γεγονός δηλαδή ότι μάθαμε να χρησιμοποιούμε περισσότερο την τεχνολογία προς όφελός μας, ανακαλύπτοντας νέες, ψηφιακές επιλογές που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητά μας επική, αναβαθμίζοντας παράλληλα τεχνολογικά τους προσωπικούς μας χώρους και φυσικά, ταdigitalskillsμας.

Παρά την πληθώρα των τεχνολογικά εξελιγμένων συσκευών που έχουμε στη διάθεσή μας σήμερα, ωστόσο, ένας ήταν και συνεχίζει να είναι ο «πρωταγωνιστής» της νέας μας καθημερινότητας: Το smartphone.

Όταν η δύναμη της τεχνολογίας βρίσκεται στα χέρια μας

Οι επιταγές της νέας καθημερινότητας και κυρίως, η ανάγκη μας για άμεση και απρόσκοπτη επικοινωνία κάθε στιγμή, μετέτρεψαν το τελευταίο διάστημα τα κινητά μας τηλέφωνα σε πολύτιμα «εργαλεία», τόσο σε προσωπικό, όσο και επαγγελματικό επίπεδο.Κάθε μέρα χρησιμοποιούμε τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μοιραστούμε δεκάδες φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα, για να δημιουργήσουμε περιεχόμενο, για να λάβουμε μέρος σε virtualοικογενειακές, φιλικές ή επαγγελματικές συγκεντρώσεις και ραντεβού, για να ασκηθούμεonline με τη βοήθεια σύγχρονων εφαρμογών, για να εργαστούμε από απόσταση,για να δημιουργήσουμε νέες αναμνήσεις μαζί με εκείνους που βρίσκονται μακριά μας.

Οι συνήθειες της νέας πραγματικότητας, ωστόσο, δημιούργησαν και νέες τεχνολογικές ανάγκες, όπως εκείνης της τεχνολογικής μας εξέλιξης και της αναβάθμισης του tech εξοπλισμού μας μεsmartphonesτελευταίας τεχνολογίας, που μπορούν να ικανοποιήσουν άμεσα και με τον πλέον επικό τρόπο τα ζητούμενα της καθημερινότητάς μας, εν έτει 2021. Τα Samsung Galaxy S21 και S21+5G αποτελούν αναμφίβολαχαρακτηριστικά παραδείγματα και περιλαμβάνονται στη λίστα με τις smartphoneσυσκευές που ξεχωρίζουν την περίοδο που διανύουμε. Το γιατί δεν είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό.

Απολαμβάνοντας μία κορυφαία εμπειρία κινητής τηλεφωνίας

Η δυνατότητα να δημιουργούμε κάθε ημέρα επικές στιγμές μέσω κάμερας, η δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας, η απρόσκοπτη επικοινωνία, οι επιπλέον ευκαιρίες σε ό,τι αφορά στην προσωπική μας έκφραση. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μας προσφέρουν τα smartphonesτης νέας σειράς Galaxy S21 και τα οποία, τα έχουν αναδείξει σε απαραίτητατεχνολογικά «εργαλεία» για τη νέα μας καθημερινότητα.

Στην πραγματικότητα, τόσο το GalaxyS21, όσο και το GalaxyS21+, προσφέρουν απόδοση επόμενης γενιάς και είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, διαθέτοντας υπερσύγχροναχαρακτηριστικά για τη μέγιστη αξιοποίηση κάθε στιγμής, specsπου προσφέρουν στους χρήστες τους ενισχυμένες δυνατότητες να εκφραστούν και να επικοινωνήσουν. Μέσα από τα σύγχρονα χαρακτηριστικά τους, τις δυνατότητες AI,το εξελιγμένοσύστημα καμερών υψηλής ποιότητας, τις εκπληκτικέςεπιδόσεις τους δε, προσφέρουν μία κορυφαία εμπειρίακινητής τηλεφωνίας και δημιουργούν νέα δεδομένα σε ό,τι αφορά στο τι μπορούμε να κάνουμε και να δημιουργήσουμε με ένα smartphoneσήμερα.

Από την ανάλυση 108MP, τον επεξεργαστή 5nm και την μπαταρία που διαρκεί όλη μέρα μέχρι τη βελτιωμένη λειτουργία 8K Snap για λήψη ευκρινών εικόνων από βίντεο 8Κ, τη λειτουργία Super Steady, το Director’s View που επιτρέπει στον χρήστη να διαλέξει την καλύτερη λήψη, το Pro Video, το πιο προηγμένο chipset σε Galaxy smartphone για μεγαλύτερη ταχύτητα, και εξελιγμένες δυνατότητες υπολογιστικής, τη λειτουργία Eye Comfort Shield για τη μείωση της κόπωσης των ματιών, την υποστήριξη συνδεσιμότητας 5G, τον ελαφρύ σχεδιασμό και μεταξύ άλλων, την ευφυή προσαρμόσιμη οθόνη DynamicAMOLED 2XInfinity-O, για ομαλή πλοήγηση και θέαση περιεχομένου.

Όλα αυτά μπορούμε να έχουμε τώρα στα χέρια μας με ένα μόνο smartphone, νιώθοντας ταυτόχρονα σίγουροι για την ασφάλεια των προσωπικών μας δεδομένων και απολαμβάνοντας ευελιξία και ενισχυμένη παραγωγικότητα κάθε στιγμή και φυσικά, τεχνολογίες που μας δίνουν τη δυνατότητα να κάνουμε όσα θέλουμε, ακόμα πιο γρήγορα.

ΠΗΓΗ: cnn.gr