Αρνητικό ρεκόρ όλων των εποχών για τα GTA Remasters – Η χειρότερη Metacritic βαθμολογία

ΠΗΓΗ: unboxholics.com

Όπως φαίνεται, η gaming κοινότητα είναι απογοητευμένη με το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition, το οποίο πλέον κατέχει το αρνητικό ρεκόρ της χειρότερης user βαθμολογίας όλων των εποχών στο Metacritic.

Αναλυτικότερα, πρόκειται για ένα remastered πακέτο, το οποίο φέρνει την  τριλογία των Grand Theft Auto IIIGrand Theft Auto: Vice City και Grand Theft Auto: San Andreas στις σύγχρονες πλατφόρμες PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S, PC και Switch. Δυστυχώς, πρόκειται για μια κυκλοφορία με πολλά τεχνικά προβλήματα, με αποκορύφωμα την PC έκδοση που χρειάστηκε να αποσυρθεί πλήρως από τα ψηφιακά καταστήματα. Θέλοντας, λοιπόν, να εκφράσουν την δυσαρέσκειά τους, οι παίκτες βομβάρδισαν το πακέτο με αρνητικές βαθμολογίες στο Metacritic.

Έτσι, το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition έχει πλέον User Score 0.5 για την PC έκδοση με 3551 Ratings, δηλαδή το χειρότερο όλων των εποχών στην πλατφόρμα. Μέχρι τώρα το κρατούσε το αρνητικό ρεκόρ η Blizzard με το Warcraft III: Reforged, το οποίο έχει βαθμολογία 0.6.

Για περισσότερα σχετικά με το Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition μπορείτε να διαβάσετε το ειδικό review των Unboxholics πατώντας εδώ.