Google: Ανακοίνωσε τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του προσωπικού της

Παρατείνεται η ημερομηνία επιστροφής των υπαλλήλων στα γραφεία. Στα χνάρια του τεχνολογικού κολοσσού και η Apple 

Στην καθιέρωση του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους εργαζομένους της προχωράει η Google, θορυβημένη από τη μεγάλη διασπορά της μετάλλαξης «Δέλτα» στην Καλιφόρνια, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της.

Όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της θυγατρικής εταιρίας “Alphabet”του τεχνολογικού κολοσσού  που ιδρύθηκε το 1996 και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες του κλάδου των διαδικτυακών υπηρεσιών, Σούνταρ Πιτσάι, παρατείνεται η ημερομηνία επιστροφής στο γραφείο μέχρι τις 18 Οκτωβρίου αντί για τον Σεπτέμβριο όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, ενώ σημείωσε ότι οι υπάλληλοι που θα αναλαμβάνουν εργασία θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιαστικό τους κύκλο:

«Ο εμβολιασμός είναι ένας από τους σημαντικότερους τρόπους διασφάλισης της υγείας όλων για τους επόμενους μήνες. Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα ισχύσει για τα γραφεία της Google στις ΗΠΑ μέσα στις επόμενες εβδομάδες και για άλλες περιοχές μέσα στους επόμενους μήνες. Η εταιρία θα μελετά τα δεδομένα και ενημερώσει τους υπαλλήλους τουλάχιστον ένα μήνα νωρίτερα πριν την επιστροφή στα διά ζώσης καθήκοντά τους».  

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η Google προχωράει στη συγκεκριμένη απόφαση για μετάθεση της ημερομηνίας επιστροφής των εκατόν  σαράντα χιλιάδων υπαλλήλων της στα γραφεία, καθώς σε ανάλογη κίνηση είχε προβεί και τον Δεκέμβριο.

Στα χνάρια του τεχνολογικού κολοσσού βαδίζει και η Apple, ορίζοντας την επιστροφή των υπαλλήλων της τον Οκτώβριο.


Για όλες τις ΕΙΔΗΣΕΙΣ ακολουθήστε το TomorrowNews.gr στο GOOGLE NEWS