iPhone 12: Θα κυκλοφορήσουν σε δύο στάδια, πρώτα τα μοντέλα των 6,1 ιντσών;

Ήδη γνωρίζουμε και επίσημα πλέον πως η κυκλοφορία των επερχόμενων iPhone της Apple θα καθυστερήσει, λόγω προβλημάτων και καθυστερήσεων στην παραγωγή εν μέσω πανδημίας. Μία νέα αναφορά όμως κάνει ακόμα πιο περίπλοκα τα πράγματα, που αν ισχύει σημαίνει ότι θα δούμε κυκλοφορία σε δύο στάδια.

Σύμφωνα με αναφορά της ιστοσελίδας DigiTimes, η οποία επικαλείται πηγές μέσα από την αλυσίδα εφοδιασμού της Apple, η εταιρεία θα κάνει κάποιες αλλαγές στην κυκλοφορία των νέων μοντέλων. Αρχικά, θα κυκλοφορήσουν τα μοντέλα των 6,1 ιντσών, ενώ στο δεύτερο κύμα κυκλοφορίας θα δούμε το οικονομικότερο iPhone των 5,4 ιντσών, μαζί με το ακριβότερο Pro μοντέλο των 6,7 ιντσών.

Ο λόγος φαίνεται να είναι η καθυστέρηση στις αποστολές των πλακετών SLP, με τις αποστολές για τα μοντέλα των 6,1 ιντσών να ξεκίνησαν πρόσφατα, ενώ για τα υπόλοιπα μοντέλα θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου. Όλα τα νέα iPhone 12 αναμένεται να κυκλοφορήσουν με OLED οθόνες, αλλά και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες πληροφορίες. Μάλλον όσοι θέλετε είτε το ακριβότερο είτε το οικονομικότερο μοντέλο θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή παραπάνω.

ΠΗΓΗ : techblog.gr