Τα Samsung Galaxy Watch6 ανακοινώθηκαν! To περιστρεφόμενο bezel επιστρέφει

H Samsung, εκτός από τα εκπληκτικά Samsung Galaxy Z Fold 5 και Z Flip 5 ανακοινώνει σήμερα και τη σειρά Galaxy Watch6. Αυτή αποτελείται από το galaxy Watch6 και Watch6 Classic, που σηματοδοτούν για την Samsung την επιστροφή του περιστρεφόμενου bezel. Έρχονται σε δυο μεγέθη και έχουν εκδόσεις με LTE με eSIM module.

To Galaxy Watch6 φέρει πλήθος βελτιώσεων σε σχέση με το Watch 5. Το εν λόγω μοντέλο δεν έχει την περιστρεφόμενη στεφάνη και έρχεται σε δυο μεγέθη, ένα των 44 mm και ένα των 40mm. Χάρη στα μικρότερα bezels, οι οθόνες είναι μεγαλύτερες από τις αντίστοιχες των προκατόχων, στα 1.5′ και 1.3′.

Στο Galaxy Watch6 Classic έχουμε τις ίδιες οθόνες αν και η έκδοση με την περιστρεφόμενη στεφάνη βγαίνει σε 47mm και 43mm. Όλα τα μοντέλα εξοπλίζονται με Super AMOLED οθόνες, φέρουν τον νέο Exynos W930 με 2GB RAM και 16GB αποθηκευτικού χώρου.

Η μεγαλύτερη αναβάθμιση στα νέα ρολόγια έχει να κάνει με το software. Χάρη στους αισθητήρες μέτρησης θερμοκρασίας και καρδιακών παλμών, τα ρολόγια θα μπορέσουν να προσφέρουν καλύτερες πληροφορίες για την ποιότητα του ύπνου, ενώ είναι τα μόνα που υποστηρίζουν την πλήρη σουίτα των health tracking features, ECG, Heart rate & HR alert, blood pressure, menstrual cycle prediction και fall detection.

Τα Watch6 και Watch6 Classic διαθέτουν 425 mAh μπαταρίες για τις μεγαλύτερες εκδόσεις και 330 mAh για τις μικρότερες, ενώ δεν απουσιάζει η πιστοποίηση IP68.

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr