H Pylones Hellas επίσημα ανάμεσα στους Select Consulting Partners της Amazon Web Services (AWS)

Pylones Hellas, o πάροχος ψηφιακών  τεχνολογιών και ασφάλειας διαδικτύου, με μακρά παρουσία 25 και πλέον ετών σε  Ελλάδα, Κύπρο, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή της νοτιοανατολικής Ευρώπης, ανακοινώνει τον εμπλουτισμό των ολοκληρωμένων λύσεων που παρέχει, με την είσοδο της στο δίκτυο συνεργατών της Amazon Web Services (AWS) ως Select Consulting Partner.  

Η επένδυση της εταιρίας στις λύσεις και τα εργαλεία της AWS σκοπό έχει να επιφέρει καινοτόμες λύσεις στον τομέα του cloud και της ασφάλειας για την  Ελλάδα και την Κύπρο. 

AWS: Διαρκής επένδυση στην Ελλάδα 

Στα πλαίσια της διαρκούς επένδυσης της στην Ελλάδα, η AWS ανακοίνωσε το 2021  την δημιουργία του πρώτου ελληνικού γραφείου, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη  διεύρυνση της ομάδας που στηρίζει τον αυξανόμενο αριθμό πελατών και  συνεργατών της στην ελληνική αγορά. Το γραφείο θα υποστηρίξει οργανισμούς  όλων των μεγεθών, συμπεριλαμβανομένων νεοφυών επιχειρήσεων, επιχειρήσεων  και φορέων του δημόσιου τομέα καθώς και όσες θα κάνουν τη μετάβαση στο AWS  Cloud. Η AWS ανακοίνωσε πρόσφατα επίσης, σχέδια για την έναρξη νέας  υποδομής στην Ελλάδα με τίτλο “AWS Local Zone”, το 2022. Τα AWS Local Zones  είναι ένας τύπος υποδομής που τοποθετεί την ασφαλή υπολογιστική ισχύ  (computing), αποθήκευση δεδομένων (storage), βάσεις δεδομένων και άλλες  επιλεγμένες υπηρεσίες της AWS πιο κοντά σε μεγαλύτερο αριθμό ατόμων, κλάδων  δραστηριοποίησης και σε Κέντρα πληροφορικής όπου δεν υπάρχει σήμερα κάποιο AWS Region. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα AWS Local Zones για  την εκτέλεση εφαρμογών που απαιτούν single-digit millisecond latency σε περιπτώσεις χρήσης, όπως real-time gaming, hybrid migrations, δημιουργία  περιεχομένου πολυμέσων και ψυχαγωγίας, live video streaming, προσομοιώσεις  μηχανικής, AR/VR και machine learning στο άκρο (edge). 

Οι AWS Consulting Partners βοηθούν τους πελάτες να σχεδιάζουν, να  δημιουργήσουν και να διαχειρίζονται εφαρμογές στο AWS. Για να πληροί τις  προϋποθέσεις μια εταιρεία και να επιλεχθεί στο κανάλι συνεργατών της AWS,  πρέπει να επιδείξει υψηλό επίπεδο γνώσεων στα προϊόντα της εταιρείας, να

διαθέτει μια ομάδα πιστοποιημένου προσωπικού, καθώς και ιστορικό επιτυχίας  παράδοσης έργων. 

Η Pylones Hellas από την πλευρά της, στο πλαίσιο των επενδύσεων που κάνει σε  νέες καινοτόμες τεχνολογίες και εργαλεία για την εξυπηρέτηση των πελατών της, έχει καταφέρει, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, να έχει φέρει εις πέρας όλα τα  προαπαιτούμενα! Πλέον οποιαδήποτε εταιρεία επιθυμεί να καινοτομήσει με  προϊόντα και λύσεις AWS, μπορεί να συμβουλευτεί την Pylones Hellas ώστε να τη  καθοδηγήσει στο αέναο ταξίδι των υπηρεσιών cloud και όχι μόνο, που προσφέρει  η Amazon Web Services. 

Ο κ. Εμμανουήλ Νέτος, Διευθύνων Σύμβουλος της Pylones Hellas, δήλωσε  σχετικά με τη νέα συνεργασία: «Στόχος της Pylones Hellas ήταν και είναι να  καλλιεργήσουμε το πνεύμα πρωτοπορίας που πρεσβεύει και η ίδια η AWS και να  υποστηρίξουμε τους πελάτες μας ώστε να επιταχύνουν τον ψηφιακό  μετασχηματισμό τους για να παρέχουν καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες  εκμεταλλευόμενοι τα εργαλεία και τις δυνατότητες του AWS cloud. Με τη ανάδειξη 

μας ως AWS Select Consulting Partner προσθέτουμε ακόμη ένα εργαλείο στο  portfolio των λύσεων μας ώστε να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας να  απλοποιήσουν τις ψηφιακές τους προκλήσεις οι οποίες το προσεχές διάστημα θα  είναι όλο και περισσότερες αλλά και πιο πολύπλοκες». 

### 

Σχετικά με την Pylones Hellas 

Η Pylones Hellas, μέλος του κυπριακού ομίλου P.M. Tseriotis Ltd, δραστηριοποιείται  για περισσότερα από 25 χρόνια στο χώρο των ψηφιακών τεχνολογιών και  ασφάλειας διαδικτύου. Η εταιρεία συνδυάζει υπηρεσίες τόσο ενός IT systems integrator όσο και ενός IT security integrator, καθιστώντας την πρωτοποριακό  πάροχο για την ελληνική αγορά. Στηριζόμενη στο τρίπτυχο Ασφάλεια,  Βελτιστοποίηση και Υψηλή Διαθεσιμότητα, οι λύσεις της Pylones Hellas,  απευθύνονται σε μεγάλες εταιρείες όπως τηλεπικοινωνιακοί πάροχοι,  χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, βιομηχανίες, εταιρίες στοιχημάτων και τυχερών  παιγνίων, και γενικότερα στις επιχειρήσεις που βασίζουν το business τους σε  τεχνολογίες πληροφορικής. Στρατηγικοί συνεργάτες της Pylones Hellas είναι οι F5  Networks, HPE, IBM, AWS, Palo Alto και Microsoft προσφέροντας πολυάριθμες  λύσεις σε τομείς όπως η ασφάλεια, τα ενσύρματα και ασύρματα δίκτυα, το storage,  τα business critical συστήματα, τα datacenters και το cloud. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία, επισκεφτείτε τη διεύθυνση  www.pylones.gr| LinkedIn | Facebook Page| YouTube

Σχετικά με την AWS 

Για περισσότερα από 15 χρόνια, η Amazon Web Services είναι ο πιο  ολοκληρωμένος και ευρέως διαδεδομένος cloud πάροχος στον κόσμο. Η AWS  επεκτείνει συνεχώς τις υπηρεσίες της για να υποστηρίξει σχεδόν οποιαδήποτε  εργασία στο cloud και τώρα διαθέτει περισσότερες από 200 πλήρως εξοπλισμένες  υπηρεσίες για ασφαλή υπολογιστική ισχύ (computing), αποθήκευση δεδομένων  (storage), δικτύωση (networking), βάσεις δεδομένων, αλλά και προηγμένες  τεχνολογίες όπως τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) και νοηµοσύνης των µηχανών  (machine learning), Internet of Things (IoT), υβριδική, εικονική και επαυξημένη  πραγματικότητα (VR και AR), ανάπτυξη και διαχείριση μέσων και εφαρμογών από  84 διαθέσιμες Ζώνες σε 26 γεωγραφικές περιοχές, με ανακοινωμένα σχέδια για 24  ακόμη Ζώνες και οκτώ ακόμη regions της AWS στην Αυστραλία, τον Καναδά, την  Ινδία, το Ισραήλ, τη Νέα Ζηλανδία, την Ισπανία, την Ελβετία και τα Ηνωμένα  Αραβικά Εμιράτα. Ορισμένες από τις πιο επιτυχημένες startups διεθνώς καθώς και  δημόσιοι οργανισμοί χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες AWS για να καινοτομούν, να  γίνονται πιο ευέλικτες και να διατηρούν χαμηλά τα κόστη λειτουργίας των  πληροφοριακών συστημάτων τους. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την AWS, επισκεφθείτε την διεύθυνση aws.amazon.com 

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε:  κος. Αλέξανδρος Βαφειάδης: Τμήμα Marketing & Επικοινωνίας Τηλ. 210-7483700 |  Fax 210-7480196 | E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.