Cyber Security Awards: Υποβολή Υποψηφιοτήτων έως Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου

Τα CyberSecurity Awards είναι τα βραβεία που, σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές, καθώς και τον ενδεδειγμένο εξοπλισμό/κατάλληλα εργαλεία για την διαχείριση της Κυβερνοασφάλειας και της ψηφιακής ασφάλειας στους χώρους των Επιχειρήσεων, Κρίσιμων υποδομών και Δημοσίων υποδομών.

 

Τα βραβεία απευθύνονται σε όλες τις Επιχειρήσεις, Οργανισμούς, Δημόσιους Φορείς, Φορείς Κρίσιμων Υποδομών καθώς και σε Παρόχους σχετικών Υπηρεσιών & Λύσεων για την ασφάλεια των πληροφοριών.

 

Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής είναι ο Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας Director, Norwegian Center for Cybersecurity in Critical Sectors αποτελείται από καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς.

 

Βασικές ενότητες βράβευσης είναι:

  • Cyber-Security Projects Per Industry Sector
  • Cyber-Security Projects Per Solution 
  • Cyber-Security Solutions & Services 

 

Κορυφαία Βραβεία είναι: 

  • CYBERSECURITY TEAM OF THE YEAR 
  • CYBERSECURITY SERVICES PROVIDER OF THE YEAR



Ανακαλύψτε εδώ τις διαφορετικές κατηγορίες, για τις οποίες έχετε να επιδείξετε καλές πρακτικές 

Δείτε τους όρους συμμετοχής εδώ

Δηλώστε εδώ τις υποψηφιότητές σας, με την απλή ηλεκτρονική διαδικασία 

 

Υποβολή Υποψηφιοτήτων: έως Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2021

 

Υποψηφιότητες
Χαρά Κατσαρού, Τ: +30 210 661 7777 (εσωτ 233) Μ: +30 6951 007 127 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  

 

Χορηγίες
Λίζα Αντωνιάδη, T: +30 210 661 7777 (εσωτ 158), Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.