Το πρώτο leak για το Xiaomi Mi Band 6 δείχνει SpO2, GPS, υποστήριξη Alexa, και άλλα

Μπήκαμε στο 2021 και αναμένεται η κινέζικη κατασκευάστρια να κυκλοφορήσει τον διάδοχο του smartband της. Δεν έχουμε ιδέα ακόμη πότε θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi Band 6, αλλά στο GeekDoing Forum εμφανίστικαν μερικά στοιχεία.

Τα smartband της Xiaomi κατασκευάζονται από τη Huami που πέρυσι κυκλοφόρησε το Anazfit Band 5 που είναι ένα αναβαθμισμένο Mi Band 5. Ο χρήστης MagicalUnicorn αποκάλυψε μερικά στοιχεία που βρήκε στο Zepp app, την εφαρμογή της Huawei για τα smartwatches και fitness band της ίδιας και της Zepp.

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία, το Xiaomi Mi Band 6 έχει κωδικό όνομα “Pangu”, θα έχει όλα τα καλούδια του προκατόχου του και μερικά νέα χαρακτιστικά. Η συσκευή έχει κωδικούς μοντέλου τύπο XMSH16HM και θα κυκλοφορήσει σε NFC και non-NFC εκδόσεις, στην Κίνα και τις παγκόσμιες αγορές.

Ο κώδικας του app έδειξε ότι το smartband θα υποστηρίζει την Alexa και θα έχει SpO2 αισθητήρας για τη μέτρηση του οξυγόνου στο αίμα. Δεν ξέρουμε αν θα έχει built-in GPS γιατί οι αναφορές στον κώδικα δεν είναι ξεκάθαρες. Τα watch faces δείχνουν μεγαλύτερη ανάλυση και μεγαλύτερη οθόνη σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

Το Xiaomi Mi Band 6 θα υποστηρίζει 30 δραστηριότητες αντί για 11 που υποστηρίζει το Mi Band 5 και αναμένεται να κυκλοφορήσει ίσως τον Ιούνιο του 2021 με το Amazfit Band 6 να κυκλοφορεί δύο μήνες μετά.

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr