Cloudbeats: Απόλαυσε τη μουσική σου, χωρίς να πιάνει χώρο στα Android και iOS smartphones

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες που σου επιτρέπουν να κάνεις αυτό που λέει ο τίτλος, και σήμερα, κάνουμε μια πολύ σύντομη αναφορά στο Cloudbeats. Στην ουσία πρόκειται για μια εφαρμογή, με την οποία μπορείς να συνδεθείς σε οποιοδήποτε cloud και να κάνεις streaming από εκεί τη μουσική σου, χωρίς δηλαδή να καταλαμβάνει χώρο στο κινητό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις μια cloud υπηρεσία, όπως OneDrive, Google Drive για να είσαι σίγουρος ότι τις υποστηρίζει 100% η εφαρμογή και να ανεβάσεις εκεί τη μουσική σου. Στη συνέχεια κατεβάζεις από το Google Play Store το Cloudbeats και το εγκαθιστάς στη συσκευή σου.

Μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά που υποστηρίζει η εφαρμογή:

  • Υποστήριξη υπηρεσιών cloud για streaming μουσικής από αυτά: Dropbox, Google Drive, OneDrive, OneDrive for Business, Box, pCloud, HiDrive. Προσωπικά clouds που υποστηρίζουν το webDAV, συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών όπως ownCloud και NextCloud. Network-Attached Servers (NAS) της Synology, QNAP, Western Digital (WD) και άλλων που παρέχουν υποστήριξη για το πρωτόκολλο webDAV protocol
  • Λειτουργία χωρίς internet: Κατέβασμα albums, playlists φακέλων ή αρχεία στη συσκευή για αναπαραγωγή (απαιτείται συνδρομή).
  • Πλήθος υποστηριζόμενων τύπων αρχείων mp3, waw και m4a.
  • Υποστήριξη ακόμη και του lossless flac για κορυφαία ποιότητα (απαιτείται συνδρομή)
  • Απουσία διαφημίσεων
  • Equalizer (EQ)
  • Repeat all, repeat one και shuffle mode.

Μπορείς να δοκιμάσεις και εσύ ο ίδιος την εφαρμογή κατεβάζοντάς την από το Google Play Store ενώ είναι διαθέσιμη και για iOS συσκευές. Να σημειώσουμε ότι οι υπηρεσίες με τον περισσότερο δωρεάν αποθηκευτικό χώρο αυτή τη στιγμή είναι το Google Drive και το pcloud. Το Dropbox δίνει μόλις 2GB, το Onedrive 5GB, ενώ το pcloud δίνει 10GB αλλά έχει περιορισμό traffic στην free έκδοση.

ΠΗΓΗ: techmaniacs.gr