Κίνα: Προωθεί το «Διαδίκτυο των Πραγμάτων» και νέες για αύξηση της κατανάλωσης

Το Πεκίνο θα προωθήσει τη χρήση νέων τεχνολογιών, αλλά και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, για την αύξηση της εσωτερικής κατανάλωσης.

Κίνα θα απελευθερώσει περαιτέρω την καταναλωτική δυναμική της, ώστε να ενισχύσει την εσωτερική αγορά της, ενώ θα εξελίξει το άνοιγμα της οικονομίας της, σε ένα υψηλότερο επίπεδο, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο υπουργός Εμπορίου Γουάνγκ Γουεντάο, σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Για την αύξηση της εσωτερικής κατανάλωσης, η Κίνα θα εξακολουθήσει να εξελίσσει τους παραδοσιακούς τρόπους κατανάλωσης, με ειδικά μέτρα για την ενίσχυση της προσφοράς υπηρεσιών που αυξάνουν την κατανάλωση, αλλά και διασφαλίζοντας ότι περισσότερες αγροτικές περιοχές θα έχουν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό εμπόριο, όπως δήλωσε ο υπουργός.

Το Πεκίνο θα δημιουργήσει περισσότερα νέα μοντέλα κατανάλωσης, επί τη βάσει των προσπαθειών ψηφιοποίησης των παραδοσιακών επιχειρήσεων και ενθαρρύνοντας τη χρήση νέων τεχνολογιών, όπως η τεχνολογία 5G, αλλά και το Διαδίκτυο των Πραγμάτων, σύμφωνα με τον Γουάνγκ.

Παράλληλα με τη βελτίωση της καταναλωτικής αγοράς, μέσω της εξομάλυνσης της εμπορικής κυκλοφορίας των προϊόντων, η Κίνα θα μετατρέψει μία σειρά από πόλεις σε διεθνή κέντρα κατανάλωσης, ενώ θα λειτουργήσουν περισσότερα και πιο σύγχρονα καταστήματα πώλησης αγαθών στις γειτονιές.

ΠΗΓΗ: newpost.gr 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.