Η φρικτή ζωή των υπαλλήλων που ελέγχουν τι θα εμφανιστεί στο Facebook

Δολοφονίες, παιδοφιλίες, λόγοι μίσους οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στα όρια της ψυχικής διάλυσης

Μία νεαρή κοπέλα στέκεται στη μέση μίας μοντέρνας εργασιακής αίθουσας με πολλές και μεγάλες οθόνες υπολογιστών και ανθρώπους που ασχολούνται όλη τους τη μέρα με τα social media και το ίντερνετ. Πρόσωπα σκυθρωπά, ανέκφραστα που κρύβουν ωστόσο μία εσωτερική μάχη. Μια μάχη που για τους περισσότερους ανθρώπους είναι χαμένη.

Η κοπέλα πατάει το play στον υπολογιστή και στην μεγάλη κεντρική οθόνη της αίθουσας ξεκινάει να παίζει ένα ερασιτεχνικό βίντεο.

Στις φρικιαστικές εικόνες που ακολουθούν ένας άνδρας μαχαιρώνεται δεκάδες φορές και ουρλιάζοντας για την ζωή του εν τέλει πεθαίνει μέσα σε μία λίμνη αίματος. Η κοπέλα έπρεπε να εξηγήσει με ψυχραιμία στους υπόλοιπους εάν αυτό το βίντεο παραβιάζει τους κανόνες δημοσίευσης του Facebook και γιατί έπρεπε να διαγραφεί. Το έκανε. Και μετά κατέρρευσε στον διάδρομο του γραφείου.

Αυτά τα λίγα δευτερόλεπτα για πολλούς είναι ικανά να στιγματίσουν μία ζωή για πάντα. Για άλλους είναι απλά μία Δευτέρα στη δουλειά. Για να είμαστε ακριβείς είναι μία Δευτέρα στη δουλειά για περίπου 15.000 εργαζόμενους παγκοσμίως

Πηγή: newsbeast.gr