Samsung Galaxy S11: Αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά της κάμερας;

Η ημέρα που η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια θα παρουσιάσει τα επόμενα flagships της αργεί, αλλά τα leaks και οι φήμες είχαν ξεκινήσει πριν καν την αποκάλυψη των Galaxy S10. Καθώς οι πληροφορίες που δημοσιεύονται είναι πολλές, επικρατεί ένα χάος για το ποια θα είναι τα χαρακτηριστικά των Samsung Galaxy S11.

Γι’ αυτό, πάμε να δούμε τι περιμένουμε να προσφέρουν από πλευράς καμερών τα επερχόμενα smartphones.

Πόσες κάμερες και τι είδους θα έχουν

Με βάση τις μέχρι τώρα διαρροές και φήμες, τα Samsung Galaxy S11 θα έχουν πέντε πίσω κάμερες και τριπλή selfie. Οι selfie λέγεται ότι θα είναι τρεις under-display και ενδεχομένως ο ένας από τους αισθητήρες να είναι 3D ToF. Σε επίπεδο λειτουργιών και λοιπόν χαρακτηριστικών, οι selfie θα υποστηρίζουν αναγνώριση προσώπου και slow-motion.

Στο πίσω module, περιμένουμε να υπάρχουν μία folded περισκοπική κάμερα 108MP η οποία θα διαθέτει ένα τροποποιημένο ISOCELL Bright HMX, ένας τηλεφακός με δυνατότητα 5x οπτικού zoom και ένας αισθητήρας βάθους. Για τους υπόλοιπους αισθητήρες δεν έχει κυκλοφορήσει οποιαδήποτε πληροφορία, αλλά αναμένεται τα Samsung Galaxy S11 να διαθέτουν ενσωματωμένο φασματογράφο.

Όσον αφορά τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του πίσω module των Samsung Galaxy S11, εκεί τα πράγματα ξεφεύγουν. Αρχικά, περιμένουμε να έχει δυνατότητα εγγραφής βίντεο 8K στα 30fps. Επιπλέον, η εταιρεία θα ενσωματώσει λειτουργίες όπως το Night Hyperlapse, το Director View, το Single Take Photo, το Vertical Panorama, καθώς και Custom Filters.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά

Οι φήμες και τα leaks θέλουν τα Samsung Galaxy S11 να έχουν οθόνη με αναλογία 20:9ελάχιστα bezels και ρυθμό ανανέωσης 120Hz. Επίσης, αναμένεται να είναι εξοπλισμένα με τον Exynos 9830 ή τον Snapdragon 865 και την νέα οθόνη SAMOLED. Η μπαταρία τους περιμένουμε να έχει χωρητικότητα 3.720mAh και θα κυκλοφορούν σε τρία μοντέλα και πέντε εκδόσεις, μαζί με τις 5G.

Πηγή: techblog.gr