TCL 20 5G και TCL 20 SE επίσημα στο CES 2021

Η TCL Communication παρουσίασε στο CES 2021 τα νέα smartphones της σειράς TCL 20 με βελτιωμένη τεχνολογία οθόνης NXTVISION 2.0. Η σειρά TCL 20 με τα νεότερα smartphones συνδυάζει έναν εμπνευσμένο από τη φύση σχεδιασμό με εξαιρετικές επιδόσεις και προσιτή τιμή, αλλά και αναβαθμίσεις σε σχέση με τα smartphones της περσινής σειράς 10. Για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του σημερινού καταναλωτή, η νέα σειρά συμπεριλαμβάνει δυο μοντέλα με δυνατότητες 5G, με βελτιωμένη απεικόνιση, σταθερή απόδοση και μεγάλης διάρκειας μπαταρία. Η φετινή σειρά κινητών συσκευών περιλαμβάνει το TCL 20 5G, το πρώτο smartphone της εταιρείας με δυνατότητες 5G που κυκλοφορεί κάτω από €300!

Η σειρά TCL 20 διαθέτει τις τελευταίες οθόνες TCL και την επόμενη γενιά NXTVISION, την αποκλειστική προηγμένη βελτιστοποίηση οθόνης και τεχνολογία κάμερας. Η τεχνολογία NXTVISION 2.0 παρέχει στους χρήστες βελτιώσεις στην εμπειρία προβολής βίντεο και εικόνας-που ξεκίνησε πέρυσι με τη σειρά 10- συμπεριλαμβανομένης της βελτιωμένης μετατροπής SDR σε HDR, της βελτιωμένης διαβάθμισης των χρωμάτων, αλλά και περισσότερων χαρακτηριστικών ασφάλειας των ματιών του χρήστη. Επιλεγμένες συσκευές της Σειράς 20 θα περιλαμβάνουν, επίσης, ένα αποκλειστικό chipset οθόνης επόμενης γενιάς σε συνδυασμό με λογισμικό AI για να επιτρέπουν προσαρμόσιμες λειτουργίες οθόνης, λιγότερα τυχαία «αγγίγματα» στην οθόνη, καθώς και τη νέα τεχνολογία οπτικής βελτίωσηςAIτης TCL. Η τεχνολογία οπτικής βελτίωσης AI είναι ένας αλγόριθμος που ανιχνεύει έξυπνα τον φωτισμό του περιβάλλοντος και διακρίνει διαφορετικές οπτικές, εξασφαλίζοντας έτσι την αυτόματη ενίσχυση της φωτεινότητας, την ακρίβεια των χρωμάτων, την ευκρίνεια και την αντίθεση.

TCL 20 5G: Ισχυρή απόδοση 5G με εντυπωσιακά γραφικά

Το TCL 20 5G, το οποίο διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη FHD+ Dotch 6,67 ιντσών, έχει σχεδιαστεί για εκείνους που αναζητούν ισχυρή απόδοση 5G μαζί με μια βελτιωμένη εμπειρία οθόνης και video streaming. Εξοπλισμένο με τεχνολογία NXTVISION, το TCL 20 5G υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο HDR10 και streaming, παρέχοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαύσουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες στο Netflix, όποια στιγμή το επιθυμούν. Η τεχνολογία NXTVISION διαθέτει επίσης ένα εργαλείο μετατροπής SDR-σε-HDR σε πραγματικό χρόνο για μια εξαιρετική οπτική εμπειρία, καθώς και μια αποκλειστική λειτουργία βαθμονόμησης της οθόνης που βελτιώνει περαιτέρω την ακρίβεια στην απόδοση των χρωμάτων.

Οι δυνατότητες 5G του κινητού τηλεφώνου τροφοδοτούνται από ένα 8 nm οκταπύρηνο Snapdragon 690 5G chipset. Αυτές οι τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη ανεξάρτητα από τις εφαρμογές, τα παιχνίδια ή τις υπηρεσίες που χρησιμοποιούνται. Η διαχείριση ισχύος του TCL 20 5G βελτιστοποιείται με την τεχνολογία Smart 5G, η οποία αλλάζει αυτόματα μεταξύ ζωνών 4G και 5G με βάση τη χρήση δεδομένων για να βοηθήσει την μεγιστοποίηση της διάρκειας της ενσωματωμένης μπαταρίας 4500mAh.

Για όσους θέλουν να τραβήξουν εντυπωσιακές φωτογραφίες και βίντεο, το TCL 20 5G διαθέτει επίσης AI τριπλή κύρια κάμερα με τεχνολογίες που βελτιώνουν την αυτόματη εστίαση και τη σταθεροποίηση βίντεο, μαζί με εκπληκτικές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Η κύρια κάμερα των 48 megapixel αποτυπώνει φωτογραφίες με απόλυτη λεπτομέρεια και χρησιμοποιεί την αυτόματη εστίαση PDAF για τη λήψη καθαρών και αξιόπιστων φωτογραφιών κάθε φορά. Το TCL 20 5G διατίθεται σε Mist Gray και Placid Blueκαι κυκλοφορεί τώρα στην Ιταλία στα 299 ευρώ. Θα κυκλοφορήσει και σε πολλές άλλες χώρες τον επόμενο μήνα.

ΠΗΓΗ: techgear.gr