iPad Pro: Έρχεται το Μάρτιο με οθόνη Mini-LED και αυξημένο πάχος;

Φαίνεται πως η Apple θα κάνει μία μικρή θυσία στο πάχος του επερχόμενου iPad Pro για να μπορέσει να τοποθετήσει οθόνη τεχνολογίας Mini-LED. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την ιαπωνική ιστοσελίδα MacOtakara, το νέο iPad Pro θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο, χωρίς να μας δίνει κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την πηγή, το νέο iPad Pro θα έχει την ίδια οθόνη των 12.9 ιντσών που είδαμε και στο προηγούμενο μοντέλο, όμως θα αξιοποιεί την τεχνολογία Mini-LED για ακόμα καλύτερο local dimming. Επιπλέον, το νέο μοντέλο θα έχει το ίδιο σύστημα κάμερας που είδαμε το 2020, όμως αυτή τη φορά οι αισθητήρες θα εξέχουν λιγότερο, καθώς το πάχος της συσκευής θα αυξηθεί για να προστεθεί η οθόνη νέας τεχνολογίας.

Πέραν του πάχους, αναμένεται μία ακόμα σχεδιαστική αλλαγή, καθώς τα ηχεία θα τοποθετηθούν σε διαφορετικό σημείο, ενώ οι τρύπες τους θα είναι μειωμένες κατά 2/3. Επιπλέον, περιμένουμε και ένα νέας γενιάς iPad, βασισμένο στο iPad Air 3, με λεπτότερο σώμα, αλλά με home button και Touch ID.

ΠΗΓΗ: techblog.gr