Το Spotify φτάνει τους 299 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Spotify ανακοίνωσε τα οικονομικά του αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2020, με την υπηρεσία να ανακοινώνει σημαντική αύξηση των συνολικών συνδρομητών της αλλά και αύξηση στους Premium συνδρομητές.

Αναλυτικά, η υπηρεσία είδε αύξηση στους μηνιαία ενεργούς συνδρομητές, φτάνοντας τους 299 εκατομμύριααύξηση 29% σε σχέση με το ίδιο τρίμηνο του 2019 (232 εκατ.) και 5% σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Επίσης, η υπηρεσία έφτασε τους 138 εκατομμύρια συνδρομητές επί πληρωμή, αύξηση σε σχέση με τους 108 εκατομμύρια του ίδιου τριμήνου του 2019 και τους 130 εκατομμύρια του προηγούμενου τριμήνου.

Η υπηρεσία ανακοίνωσε πως από τις 30 Ιουνίου οι ώρες που περνούσαν οι χρήστες στην υπηρεσία γύρισαν στους κανονικούς ρυθμούς, δηλαδή πριν την αύξηση που υπήρξε λόγω της πανδημίας του COVID-19. Τέλος, το δεύτερο τρίμηνο του έτους είδε συνολική μείωση 10% στην να ακρόαση μουσικής στο αυτοκίνητο, ενώ μόνο τον Απρίλιο η εν λόγω μείωση ήταν στο 50%, κάτι που δείχνει ότι μπαίνουμε σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

ΠΗΓΗ : techblog.gr