Το Xiaomi Mi 10 Pro Plus θα έχει τη γρηγορότερη ταχυφόρτιση του 2020

Έχει περάσει καιρός από την ημέρα που κυκλοφόρησαν τα Xiaomi Mi 10. Η τελευταία προσθήκη στη σειρά ήταν το Xiaomi Mi 10 Youth Edition που βγήκε στην αγορά τον Απρίλιο, και το επόμενο μοντέλο θα είναι το Xiaomi Mi 10 Pro Plus. Τι ξέρουμε όμως γι’ αυτό;

Η βασική πηγή πληροφοριών για το Xiaomi Mi 10 Pro Plus είναι ο γνωστός leaker του Weibo, Digital Chat Station, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίσει και δημοσιεύει όλο και περισσότερες πληροφορίες. Άρα, ίσως το smartphone κυκλοφορήσει σύντομα.

Στα τελευταία του leaks, ο Digital Chat Station αναφέρει ότι το Xiaomi Mi 10 Pro Plus δεν θα έχει 108MP αισθητήρα στην κύρια κάμερα, αλλά έναν μικρότερο στα 48MP. Επιπλέον, ο ίδιος είπε πως το smartphone θα έχει τη γρηγορότερη φόρτιση που έχουμε δει φέτος σε smartphone, και παλαιότερα είχε αναφέρει ότι θα έχει τον Snapdragon 865.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, ένας από τους ιδρυτές της Xiaomi, o Lei Jun, αποκάλυψε ότι το Xiaomi Mi 10 Pro Plus θα έχει διπλά στερεοφωνικά ηχεία, οθόνη με υψηλό ρυθμό ανανέωσης, in-display fingerprint scanner, κλασική θύρα ακουστικών, υπέρυθρες, σύστημα ψύξης, 4.500mAh μπαταρία, X-axis μοτέρ δόνησης, και θα υποστηρίζει NFC, ασύρματη φόρτιση και 30x+ zoom.

Πηγή : techmaniacs.gr