YouTube: Νέο UI με κρυμμένα σχόλια και μεγαλύτερα thumbnails

Το YouTube έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τον επανασχεδιασμό της mobile εφαρμογής του. Μία από τις αλλαγές που δοκίμαζε η Google ήταν να βάλει τα σχόλια κάτω από το βίντεο και τις προτάσεις παρακολούθησης μετά τα σχόλια.

Φέρνει τα σχόλια στην κορυφή

Φαίνεται ότι η εταιρεία ξεκίνησε τη διάθεση του νέου UI και πλέον τα σχόλια είναι κρυμμένα κάτω από το όνομα του καναλιού. Σε αντίθεση με την παλιά τοποθέτηση, τα σχόλια είναι πλήρως κρυμμένα και φαίνεται μόνο το top comment.

Για να δει κάνεις όλα τα σχόλια πρέπει να πατήσει στο κορυφαίο και αμέσως το περιβάλλον του YouTube αλλάζει. Στην οθόνη υπάρχει μόνο το βίντεο και ακριβώς από κάτω όλα τα σχόλια.

Σύμφωνα με τη Google, όσο δοκίμαζε το νέο σχεδιασμό διαπίστωσε ότι ο αριθμός των χρηστών που έγραφαν σχόλια είχε αυξηθεί αισθητά. Οπότε, ήταν λογικό να προχωρήσει στην ευρεία διάθεση του.

Περισσότερο περιεχόμενο

Πέρα από τα σχόλια, η εταιρεία άλλαζε και το μέγεθός των thumbnails, τα οποία πλέον καταλαμβάνουν σχεδόν όλο το πλάτος της οθόνης. Επίσης, το όνομα του καναλιού, η εικόνα προφίλ του κατόχου του, και ο τίτλος του βίντεο εμφανίζονται κάτω από αυτό, και όχι από πάνω όπως συνέβαινε παλιά.

Τέλος, στο νέο UI του YouTube εμφανίζονται περισσότερα στοιχεία. Εκτός από βίντεο μπορεί να δει κανείς ψηφοφορίες, εικόνες, και πολλά άλλα. Όσον αφορά τη διάθεση της ενημέρωσης, ως γνωστόν η Google δεν έχει αναφέρει κάτι συγκεκριμένο.

ΠΗΓΗ : techblog.gr