Black Friday | Τα 2+1 πιο ‘’value’’ tablets της αγοράς

Το TechnologiaOnline.gr ανοίγει ξανά το ‘’φάκελο’’ της Black Friday και σας παρουσιάζει τα τρία πιο αξιοπρόσεκτα tablets που μπορείτε να βρείτε αυτή τη στιγμή

TehnologiaOnline.gr Team | 28/11/19 - 11.41

Πλέον, τα tablets αποτελούν με διαφορά ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία που μπορεί να έχει κάποιος. Εκπληρώνουν κάθε στόχο, εύκολα και γρήγορα. Είτε τα θέλετε για τη δουλειά σας, είτε για ένα απλό σερφάρισμα.

Με αφορμή λοιπόν την Black Friday, ψάξαμε και βρήκαμε τρία διαφορετικά tablets που αξίζει να προσέξετε. Πάμε να τα δούμε:

Samsung Galaxy Tab A (2019)

Πρόκειται για τη μικρομεσαία κατηγορία της Samsung σε ότι αφορά τα tablet. Γενικότερα, η σειρά A κερδίζει τις εντυπώσεις μιας και προσφέρει κάτι ποιοτικό σε αρκετά καλή τιμή. Άλλωστε μιλάμε και για μία από τις πιο αξιόπιστες εταιρίες σε ότι αφορά smartphones και gadgets.

‘’Σε τι τιμή θα το βρω;’’

Η έκδοση με τις 8 ίντσες, ξεκινά στα καταστήματα skourtz από τα 136 ευρώ, ενώ η έκδοση με τις 10.1 ίντσες, ξεκινά από τα 164 ευρώ.

‘’Γιατί να το αγοράσω;’’

Με 164 ευρώ, παίρνεις ένα τάμπλετ από το πάνω ράφι. Προφανώς δεν είναι για σούπερ απαιτητική χρήση, αλλά γι αυτό κάνει και 164 ευρώ. Στη κατηγορία mid-range, παίζει ‘’μπαλα’’ σχεδόν μονο του.

Τα υπέρ και τα κατά:

Στα υπέρ σίγουρα είναι το value μεταξύ τιμής και ποιότητας. Επίσης μεγάλο θετικό η μεγάλη οθόνη και η πολύ δυνατή ποιότητα κατασκευής του. Συγχρόνως ο δυνατός του επεξεργαστής και το νέο andoid της Samsung.

Στα αρνητικά, η πολύ μικρή ραμ (2GB) και η IPS οθόνη.

Huawei MediaPad T5

Δεν είναι μόνο τα smartphones της Huawei που κερδίζουν τις εντυπώσεις αλλά και τα tablets της. Σε αυτή τη κατηγορία συμπεριλαμβάνεται το MediaPad T5, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή της κατηγορίας του.

‘’Σε τι τιμή θα το βρω;’’

Αν θέλετε την έκδοση που συνδέεται στο ίντερνετ μόνο μέσω wi-fi, τότε θα το βρείτε από 169 ευρώ. Αν θέλετε την έκδοση που παίρνει κάρτα και στην ουσία γίνεται… smartphone, τότε θα το βρείτε από 215 ευρώ.

‘’Γιατι να το αγοράσω;’’

Πάνω-κάτω ισχύει ότι είπαμε και για το tablet της Samsung. Νορμάλ τιμή, με εξαιρετικές επιδόσεις και αξιόπιστη εταιρία. Ικανοποιεί με λίγα χρήματα τον μέσο και λίγο πιο απαιτητικό χρήστη.

Τα υπέρ και τα κατά

Η wi-fi έκδοση έχει μόνο υπέρ. Με 169 ευρώ, δίνει μία συσκευή με εξαιρετικά specs και επιδόσεις. Σε ότι αφορά όμως την 4G έκδοση, έχουμε τις ενστάσεις μας, μιας και τα χρήματα είναι ίσως λίγο υπερβολικά γι’ αυτό που δίνει η συσκευή, κυρίως σε ότι αφορά τις επιδόσεις τις οθόνης και τις κάμερες.

Apple iPad 2019 10.2’’

Ήδη πολλοί θα αναρωτιέστε ‘’είναι αυτή μία οικονομική λύση;’’. Προφανώς και δε το λες οικονομικό, αλλά στην ουσία αποτελεί μία πρόταση σε όσους ψάχνουν κάτι όχι απλά ικανοποιητικό, αλλά σούπερ απαιτητικό. Αποτελεί με διαφορά ένα από τα καλύτερα τάμπλετ που θα βρείτε, και οι επιδόσεις του είναι αξιοζήλευτες.

‘’Σε τι τιμή θα το βρω;’’

Η έκδοση των 32 GB ξεκινά από τα 344 ευρώ, ενώ η έκδοση των 128 GB ξεκινά από τα 454 ευρώ.

Τα υπέρ και τα κατά:

Στα πολύ θετικά, είναι η τρομερή ποιότητα κατασκευής της συσκευής. Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι στα χέρια του χρήστη. Επίσης εξαιρετικά θετικό στοιχείο της συσκευής είναι και η μπαταρία της.

Στα αρνητικά, ίσως να θέλαμε μία πιο ποιοτική οθόνη σε ότι αφορά την ποιότητα κατασκευής.