Η Τεχνητή Νοημοσύνη στο ηλεκτρονικό εμπόριο πολλαπλασιάζει τους τζίρους!

To τοπίο στο ηλεκτρονικό εμπόριο αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

Η τεχνολογία καλπάζει και οι απαιτήσεις των καταναλωτών από τα e-shop συνεχώς αυξάνονταιH Plushost.gr, η πρώτη εξειδικευμένη e-commerce εταιρεία στην Ελλάδα, είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) για τα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών της.

Ο Θανάσης Καμέας, founder & CEO της Plushost.gr, εξηγεί πώς η Τεχνητή Νοημοσύνη συμβάλει στην αύξηση των κερδών στα ηλεκτρονικά καταστήματα και αναλύει τις απαιτήσεις της νέας εποχής στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Η Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) είναι το μέλλον του e-commerce

Η Plushost.gr αποφάσισε να διαφοροποιηθεί και να εξελίξει το αποδοτικότερο µοντέλο e-commerce, το οποίο δεν προσφέρει απλώς µια τεχνολογική λύση στους πελάτες της, αλλά ένα ολοκληρωµένο πακέτο εξελιγμένων υπηρεσιών σύμφωνα µε τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες κάθε ηλεκτρονικού καταστήµατος.

Στην Plushost.gr πρωτοπορούμε ενσωματώνοντας κάθε νέα τεχνολογία με απολύτως χρηστικό τρόπο προς όφελος του πελάτη μας, πριν ακόμα το ζητήσει. Τα 5 τελευταία χρόνια, με τις εφαρμογές Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) που αναπτύσσουμε και ενσωματώνουμε στα e-shop των πελατών μας, έχουμε απογειώσει την κερδοφορία τους. Και είμαστε στην αρχή μιας εντυπωσιακής πορείας για το ηλεκτρονικό εμπόριο. Τα νούμερα «μιλάνε» από μόνα τους. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα της Juniper Research, μέχρι το 2024 οι δαπάνες των ηλεκτρονικών αγορών θα γνωρίσουν αύξηση της τάξης του 66%.

Πηγή : protothema.gr