‘’Μένουμε Σπίτι’’ με το NETFLIX | 2+1 ταινίες που πρέπει οπωσδήποτε να δείτε

Μείνετε σπίτι, σεβαστείτε τις οδηγίες της πολιτείας και ειδικών, και αφήστε όλα τα υπόλοιπα… στο NEFTLIX

Πηγή : TomorrowNews.gr 

Σε κατάσταση ‘’καραντίνας’’ βρίσκεται ολόκληρη η Ελλάδα, με σε μία προσπάθεια να περιοριστούν τα κρούσματα του κορωνοιού, και κατ’ επέκταση και τα θύματα του.

Μικρές παρέες φίλων (τονίζουμε το μικρές) και κυρίως χαλαρές στιγμές με την οικογένεια σας, είναι η ιδανικότερη λύση για όσους μείνετε σπίτι. Μαζί με όλα αυτά, την καλύτερη παρέα μπορεί να σας την προσφέρει το NETFLIX, το οποίο με τόσες ταινίες και σειρές είναι δεδομένο πως δε θα το βαρεθείτε με τίποτα.

Πάμε να δούμε τρεις δικές μας προτάσεις :

SPENCER CONFIDENTIAL :

Ένας αρκετά οξύθυμος αστυνομικός των ΗΠΑ, εξαιτίας ενός ξυλοδαρμού που προκάλεσε σε συνάδελφο του, μπαίνει φυλακή για πέντε χρόνια. Κατά την αποφυλάκιση του, και ενώ είναι έτοιμος να αλλάξει ζωή, το παρελθόν του χτυπά τη πόρτα, κι εκείνος δε γίνεται να μην απαντήσει.

 

Δεν είναι κάτι πρωτότυπο σαν ιστορία, αλλά είναι μία καλογυρισμένη και καλοφτιαγμένη περιπέτεια, που εμπεριέχει καλές ερμηνείες και ενδιαφέρουσα πλοκή.

Αν οι κλασσικές αμερικανικές περιπέτειες που αφορούν τις εσωτερικές υποθέσεις της τοπικής αστυνομίας, σας συναρπάζουν, τότε σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σας ταινία το τελευταίο διάστημα

PANIC ROOM :

Συμπεριλαμβάνεται στις λεγόμενες ταινίες ‘’μίας ανάσας’’, λόγω της καθηλωτικής της πλοκής.

Μία μητέρα μαζί με την έφηβη κόρη της, νοικιάζουν ένα νέο σπίτι το οποίο περιέχει ‘’δωμάτιο πανικού’’, δηλαδή έναν ειδικό χώρο όπου ο κάτοικος κλείνεται μέσα σε περίπτωση ληστείας.

 

Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, το δωμάτιο αυτό θα φανεί χρήσιμο στο πρωταγωνιστικό δίδυμο, με πολλές και διάφορες συνέπειες και εξελίξεις.

SOUTHPAW :

Έχει κατηγορηθεί ως μία ταινία που απλά είναι ένα σύγχρονο ‘’Rocky’’. Ακόμα και αν ισχύει κάτι τέτοιο, τουλάχιστον το έκανε καλά.

Ο Jake Gylllenhaal υποδύεται έναν μποξέρ, ο οποίος από την απόλυτη επιτυχία, βρίσκεται ξαφνικά στο χειρότερο σημείο της καριέρας τους, εξαιτίας μερικών τραγικών εξελίξεων που του συμβαίνουν.

 

Πρόκειται για ταινία η οποία βασίζεται στο λεγόμενο ‘’character development’’ και το κάνει πολύ καλά, ίσως όσο λίγες.