Η LG παρουσιάζει διάφανη οθόνη αφής OLED!

Η LG, παρουσιάζει τη νέα δημοφιλή Τransparent OLED Τouch οθόνη, με την πιο φουτουριστική τεχνολογία που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι σήμερα.

Η λύση της LG προσφέρει αξεπέραστη απόδοση χρωμάτων και εικόνας και δυνατότητα προβολής περιεχομένου σε υψηλή ευκρίνεια. Η Transparent OLED Touch οθόνη εντυπωσιάζει με τη διαφάνεια, την ικανότητα αφής, την ανθεκτικότητα και τον σχεδιασμό.

Transparency | Διαφάνεια

Το πρώτο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της Transparent OLED Touch είναι η πρωτοφανής διαφάνεια της: 33% σε σύγκριση με το 10% που παρέχουν οι υφιστάμενες transparent λύσεις LCD. Λόγω των μοναδικών ιδιοτήτων της τεχνολογίας OLED, δεν απαιτείται οπίσθιος φωτισμός ή τεχνητό φως, καθώς τα ζωντανά χρώματα δημιουργούνται από τα αυτοφωτιζόμενα pixels, εξασφαλίζοντας μια εικόνα υψηλής ποιότητας μέσω της οποίας το αντικείμενο είναι σαφώς ορατό. Από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαθεσιμότητά της στην αγορά έγινε πολύ δημοφιλής στον κλάδο της ένδυσης και στον τομέα της ψυχαγωγίας. Η δυνατότητα προβολής υψηλής ευκρίνειας εικόνων ή πληροφοριών αγνοώντας το υπόβαθρο πίσω από την οθόνη την καθιστά ιδανική λύση για σχεδόν άπειρες εφαρμογές.

Οθόνη αφής

Αυτό που καθιστά τη λύση εξαιρετική είναι η ικανότητά της να λειτουργεί ως οθόνη αφής προσφέροντας στην όποια επιλογή του χρήστη άμεση ανταπόκριση απεικόνισης στην οθόνη. Η ταχεία ανταπόκριση οφείλεται στον αισθητήρα αφής P-Cap film που είναι ενσωματωμένος στην οθόνη, ο οποίος επιτρέπει την ταχύτερη απόκριση από τον IR τύπο που προτιμάται από άλλες οθόνες αφής.

Πηγή : techgear.gr