NETFLIX | Ποιες σειρές και ταινίες περιμένουμε μέσα στον Μάρτιο;

Με αρκετό ενδιαφέρον μπαίνει ο μήνας στην δημοφιλή πλατφόρμα

TechnologiaOnline.gr | 01/03/20 - 14.16

Ουδείς μπορεί να αρνηθεί πως το περιεχόμενο του Netflix κερδίζει μέρα με την μέρα όλο και περισσότερους fans στην Ελλάδα.

Ο λόγος προφανής μιας και περιέχει πλούσιο περιεχόμενο και ιδιαιτέρως πρωτότυπο, με αποτέλεσμα να έχετε πολλές επιλογές σε επίπεδο σειρών αλλά και ταινιών.

Τι περιμένουμε όμως τον Μάρτιο στο ελληνικό Netflix;

BLADE RUNNER 2049 :

Πρόκειται για μία από τις πιο πετυχημένες ταινίες των τελευταίων ετών, και επιτέλους θα ανέβει στην δημοφιλή πλατφόρμα.

Αποτελεί συνέχεια του film του 1982, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο Χάρισον Φορντ. Πλέον, μαζί με τον θρυλικό Αμερικανό ηθοποιό, τη σκυτάλη παίρνει ο Ράιαν Γκόσλινγκ.

Συμπεριλαμβάνεται στις πολύ καλές δουλειές που έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία χρόνια, κυρίως σε ότι αφορά τη σκηνοθεσία και τα εφέ.

OZARK :

Συμπεριλαμβάνεται στις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix, και στις 27 Μαρτίου έρχεται η 3η σεζόν της.

Όλοι οι fans της σειράς αναμένουν με αρκετή ανυπομονησία  τις νέες περιπέτειες του Marty και της οικογένειας του.

Με βάση όσα έχουν έως τώρα δει το φως της δημοσιότητας η Wendy μαζί με τον σύζυγο της αναμένεται να λάβουν ορισμένες ιδιαιτέρως κρίσιμες αποφάσεις.

Περισσότερο feedback δεν έχουμε έως τώρα, με αποτέλεσμα να περιμένουμε και το τρέιλερ ώστε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες.

ELITE :

Το La Casa De Papel ‘’άνοιξε’’ την όρεξη του κοινού για ισπανικές σειρές, και το Elite καθίσταται πλέον ανάμεσα στις πιο διαδεδομένες σειρές της πλατφόρμας.

Οι δύο πρώτες σεζόν είχαν τρομερή επιτυχία και πλέον οι θιασώτες της σειράς αναμένουν την 3η σεζόν και τις εξελίξεις που αυτή θα συμπεριλαμβάνει.

Το Elite έχει κερδίσει ως επί το πλείστον μεγάλο μέρος του κοινού εξαιτίας του γεγονότος ότι περιγράφει τις περιπέτειες μίας σειράς εφήβων που τους απασχολούν ζητήματα και προβληματισμοί ενηλίκων.

Αναμένουμε το τι θα δούμε στην 3η σεζόν, η οποία θα περιλαμβάνει 8 νέα επεισόδια.