NETFLIX | Αυτές τις σειρές πρέπει να ξεκινήσεις άμεσα!

Το TechnologiaOnline.gr καταγράφει τις σειρές εκείνες που πρέπει να ξεκινήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!

TechnologiaOnline.gr | 02/02/20 - 14.13

Η πλατφόρμα του Netflix είναι γεμάτη από σειρές και ταινίες. Αν για σήμερα δε σε τρελαίνει η πρόταση της παρέας σου για έξοδο, και προτιμάς να χαλαρώσεις στο σπίτι, το Netflix και το πλούσιο υλικό του προσφέρονται να σου κάνουν παρέα.

Πάμε να δούμε τις προτάσεις μας:

1) Mad Men

Η υπόθεση της σειράς αυτής σχετίζεται χρονολογικά την δεκαετία του 1960. Αποτελεί δημιούργημα του Matthew Weiner, με αντικείμενο συζήτησης και ανάλυσης την ανταγωνιστικότητα που επικράτησε στον διαφημιστικό χώρο της Νέας Υόρκης.

Άψογα σκηνοθετημένη σειρά, φτάνει ορισμένες στιγμές και τα όρια του δράματος. Κυρίως, επιτυγχάνει να σας μεταφέρει σε μία άλλη εποχή με έντονα μηνύματα.

Βαθμολογία imdb: 8,6/10

Σκηνοθεσία : Matthew Weiner

Πρωταγωνιστούν : Jon HammElisabeth MossVincent Kartheiser

2) Sense8

Η ιστορία αφορά το γνωστό κινηματογραφικό μοτίβο κατά το οποίο άνθρωποι δίχως παρελθόν μεταξύ τους, ευρισκόμενοι σε διαφορετικό χώρο/χρόνο, σχετίζονται και αλληλοεξαρτώνται πνευματικά, με αποτέλεσμα να συνδέονται από κάτι συγκεκριμένο. Με τον τρόπο αυτό, οκτώ πρόσωπα άγνωστα μεταξύ τους, όντας σε διαφορετικά σημεία, αποκτούν μία ιδιαίτερη σύνδεση πνευματική.

Αποτελεί σειρά επιστημονικής φαντασίας, και θα αρέσει κυρίως σε εκείνους που σαγηνεύονται από αυτό το είδος πλοκής.

Βαθμολογία imdb: 8,3/10

Σκηνοθεσία J. Michael StraczynskiLana WachowskiLilly Wachowski

ΠρωταγωνιστούνDoona BaeJamie ClaytonTina Desai

3) Elite

Από τις πιο γνωστές και δημοφιλείς σειρές στο Netflix. Ειδικά από το La Casa de Papel και έπειτα, οι σειρές από την Ισπανία ανέβηκαν πολύ στην εκτίμηση του κοινού.

Η πλοκή του Elite αφορά την υπόθεση δολοφονίας μία μαθήτριας σε ένα ιδιωτικό σχολείο της Ισπανίας, της οποίας προηγούνται μία σειρά από αλληλεπιδράσεις μεταξύ εφήβων μαθητών και μαθητριών.

Η πλοκή αρχίζει χρονολογικά από τη στιγμή εκείνη που τρεις νέοι μαθητές προερχόμενοι από λαικά στρώματα, γράφονται μέσω υποτροφίας σε ένα από τα πιο δημοφιλή ιδιωτικά σχολεία της Ισπανίας, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μία άτυπη κόντρα/σύγκρουση με τους περισσότερο ευκατάστατους συμμαθητές τους.

Βαθμολογία imdb: 7,6/10

Σκηνοθεσία :  Darío MadronaCarlos Montero

Πρωταγωνιστούν : Itzan EscamillaMiguel BernardeauÁlvaro Rico