Honor V30: Επίσημη παρουσίαση στις 26 Νοεμβρίου 2019

Αρχίζει να κουνιέται και πάλι το πράγμα στην Honor, με τη θυγατρική της Huawei να βγαίνει από μια περίοδο limbo λόγω της κατάστασης που επικρατεί με την κυβέρνηση των ΗΠΑ και να ετοιμάζεται για την παρουσίαση της νέας ναυαρχίδας της που ταυτόχρονα θα είναι και το πρώτο 5G smartphone της.

Ο λόγος για το Honor V30 (aka Honor View/Vera 30), το οποίο θα παρουσιαστεί επίσημα στις 26 Νοεμβρίου 2019. Από τα επίσημα posters μπορούμε να διακρίνουμε ότι θα διατηρηθεί η all-screen οθόνη με οπή επάνω αριστερά για τη selfie κάμερα, αλλά αυτή τη φορά θα έχει σχήμα οβάλ και πιθανότατα θα φιλοξενεί δύο αισθητήρες. Η οθόνη πιθανότατα θα παραμείνει με LCD panel και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων αναμένεται στο πλάι. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, να δούμε και μια Pro έκδοση με OLED panel.

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά φημολογείται η χρήση του επεξεργαστή Kirin 990, 8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρος, τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 60MP και μπαταρία 4200mAh με φορτιστή 40W SuperCharge. Το λειτουργικό σύστημα θα είναι πιθανότατα το Android 10 με EMUI 10 (MagicUI 3.0), αλλά δεν έχει γίνει γνωστό αν θα υποστηρίζονται τα Google Mobile Services.

Πηγή: techgear.gr