Huawei P40 Pro: Οι «τρικλοποδιές» δεν του στερούν τον τίτλο του κορυφαίου

Είναι από αυτές τις περιπτώσεις που δεν μπορείς απλά να κάνεις ένα review συσκευής χωρίς να το ζήσεις πραγματικά και για αρκετό καιρό.

Ειδικά από τη στιγμή που το κόστος είναι υψηλό και υπάρχουν τα γνωστά εμπόδια που έχει βάλει η κυβέρνηση των ΗΠΑ, θα ήταν τουλάχιστον ανεύθυνο από μέρους μου να μιλήσω για το Huawei P40 Pro χωρίς να το μετατρέψω στη βασική μου συσκευή και αυτό ακριβώς αποφάσισα να κάνω πριν από περίπου έναν μήνα.

Στην περίπτωση του P40 Pro δεν χωρά καμία αμφιβολία για την ποιότητα κατασκευής, την οθόνη, τις επιδόσεις, την κάμερα και την αυτονομία του, και πραγματικά αν κάποιος έχει τη δυνατότητα να επενδύσει αυτά τα χρήματα, αυτό που τον καίει περισσότερο είναι το θέμα του λογισμικού και των εφαρμογών. Όπως έχω παραδεχτεί και στο review του Huawei P40 Lite, το ζήτημα της απουσίας των Google Mobile Services είναι πολύ σοβαρό για έναν χρήστη που εξαρτάται από τις υπηρεσίες της Google όχι μόνο για προσωπική χρήση, αλλά κυρίως για την επαγγελματική. Από τότε μέχρι σήμερα, όμως, μπήκε ακόμη περισσότερο νερό στο αυλάκι, προέκυψαν σημαντικές εξελίξεις - λύσεις για να εγκαταστήσεις την πλειοψηφία των εφαρμογών που σου χρειάζονται και γενικά η κατάσταση καλυτερεύει μέρα με τη μέρα.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή για να έχουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα.

Πηγή : techgear.gr