Blockchain in Business Conference 2021

Structuring the new business environment

Ο ραγδαίος ψηφιακός μετασχηματισμός που βιώνουμε έχει ως βασικά χαρακτηριστικά του την αποκέντρωση και τη ψηφιοποίηση, συνεπώς η χρήση των αποκεντρωμένων τεχνολογιών DLT (Distributed Ledger Technologies) αποτελεί το κύριο θεμέλιο της οικοδόμησης του Web 3.0. Οι επιχειρήσεις που θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν σωστά αυτές τις τεχνολογίες θα είναι ικανές να επιταχύνουν τη ψηφιακή τους μετάβαση και τελικά να διαπρέψουν στον κλάδο τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Blockchain in Business Conference έρχεται στις 8 Δεκεμβρίου στις οθόνες σας με διεθνούς φήμης ομιλητές, και ελληνικά case studies έτσι ώστε να αναδείξει τους βέλτιστους τρόπους αξιοποίησης των σύγχρονων εργαλείων που προσφέρουν οι αποκεντρωμένες τεχνολογίες DLT.

Στόχος του συνεδρίου είναι να εκπληρώσει την ανάγκη των συμμετεχόντων για ενημέρωση στις πρόσφατες εξελίξεις, καθώς οι επιχειρήσεις που θα καταφέρουν να αξιοποιήσουν σωστά αυτές τις τεχνολογίες θα είναι ικανές να επιταχύνουν τη ψηφιακή τους μετάβαση και τελικά να διαπρέψουν στον κλάδο τους.

Πιο συγκεκριμένα: 

Ο Roberto Fernández Hergueta, Head of Digital Ecosystems & Emerging Business στην NTT DATA, Professor στο OBS Business School, στο Three Points The School for Digital Business, στο ICEMD και στο Universidad Politécnica de Madrid, θα αναλύσει το θέμα της ψηφιακής ταυτοποίησης στη νέα ψηφιακή οικονομία που έχει ως βάση της τις αποκεντρωμένες δομές blockchain. 

Ο David Joao Vieira Carvalho, CEO της Νaoris, στην παρουσίασή του θα εστιάσει στο ζήτημα της κυβερνο-ασφάλειας και τον τρόπο που οι τεχνολογίες blockchain επηρεάζουν ακόμα και τις γεωπολιτικές εξελίξεις. 

Ο Benjamin Arunda, Founder & Lead Blockchain Consultant στην ChainAdvise Blockchain Advisory και συγγραφέας των βιβλίων “Understanding the Blockchain” και “Blockchain: An Enterprise Perspective”, έρχεται στην ψηφιακή σκηνή του Blockchain in Business Conference, για να εξηγήσει πως το επιχειρηματικό οικοσύστημα επαναπροσδιορίζεται χάρη στην τεχνολογία blockchain.

Δείτε το Συνέδριο εδώ: https://www.blockchainconference.gr/

Κλείστε τη θέση σας εδώ