Zoom: Αίρει στις γιορτές το όριο των 40 λεπτών στους δωρεάν λογαριασμούς

Για δύο εβδομάδες οι δωρεάν λογαριασμοί του Zoom θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν χωρίς το χρονικό όριο των 40 λεπτών.

Σε άρση του χρονικού ορίου στις επαφές των δωρεάν λογαριασμών κατά τη διάρκεια των γιορτών, προχωράει το Zoom, σε μια προσπάθεια, όπως αναφέρει, να βοηθήσει οικογένειες σε όλο τον κόσμο να κοινωνικοποιηθούν με ασφάλεια εν μέσω της πανδημίας.

Κανονικά οι δωρεάν λογαριασμοί περιορίζονται σε κλήσεις διάρκειας 40 λεπτών, οι οποίες λήγουν απότομα όταν φτάσουν στο όριο. Το Zoom ανακοίνωσε ότι τα όρια αυτά θα καταργηθούν για δύο εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένης της τελευταίας ημέρας της Χανουκά, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

"Ως ένδειξη εκτίμησης στους χρήστες μας κατά τη διάρκεια μιας ιδιαίτερης περιόδου, καταργούμε το όριο των 40 λεπτών στους δωρεάν λογαριασμούς Zoom για όλες τις συναντήσεις παγκοσμίως για αρκετές επερχόμενες ειδικές περιστάσεις" ανέφερε η εταιρία. Και πρόσθεσε: "Είτε επικοινωνούν την τελευταία ημέρα της Χανουκά, γιορτάζουν τα Χριστούγεννα, καλούν για το νέο έτος ή σηματοδοτούν τις τελευταίες μέρες του Κουάνζα, αυτοί που συνδέονται με φίλους και οικογένεια δεν θα αποκοπούν".

ΠΗΓΗ: news247.gr