Επιστρέφει το Touch ID, φεύγει το καλώδιο φόρτισης στα επόμενα iPhone;

Η Apple θέλει να μάθει τη γνώμη των κατόχων iPhone 12 για την επιστροφή του Touch ID, αλλά και για το αν χρησιμοποιούν το καλώδιο φόρτισης. Η ιστοσελίδα 9to5Mac έχει στα χέρια της μία έρευνα της Apple που ρωτάει τους κατόχους των χρηστών των τελευταίων μοντέλων τη γνώμη τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία θέλει να μάθει αν οι χρήστες των iPhone 12 χρησιμοποιούν το καλώδιο φόρτισης που περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Μαζί, η έρευνα ρωτάει αν χρησιμοποιούν το sim ejector, αλλά και τα αυτοκόλλητα. Δε θα ήταν ανησυχητικό κάτι τέτοιο σε άλλη περίπτωση, όμως το ίδιο έγινε και με έρευνα που ρωτούσε τους κατόχους iPhone 11 αν χρησιμοποιούν τον φορτιστή, με το αποτέλεσμα να αποτυπώνεται στις νέες συσκευές.

Ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως είναι η έρευνα της εταιρείας για το Face ID. Συγκεκριμένα, η Apple ρωτάει αν οι χρήστες δεν είναι ικανοποιημένοι με το Face ID και γιατί, με τις διαθέσιμες απαντήσεις να περιλαμβάνουν ανησυχίες ασφαλείας, αργή απόδοση, αλλά και αν οι χρήστες προτιμούν το Touch ID, το οποίο να θυμίσουμε πως επέστρεψε στο νεότερο iPad Air και μάλιστα ενσωματωμένο στο power button.

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, δε γνωρίζουμε τι ακριβώς ετοιμάζει η εταιρεία για το μέλλον. Η αφαίρεση του καλωδίου φόρτισης θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, καθώς ήδη έχουν αφαιρεθεί φορτιστής και ακουστικά από τη συσκευασία. Επιπλέον, οι φήμες κάνουν λόγω για επιστροφή του Touch ID, κάτι που σίγουρα θα χαροποιήσει τους χρήστες.

Θα θέλατε να επιστρέψει το Touch ID και να παρέχεται μαζί με το Face ID; Θα σας επηρεάσει η απουσία καλωδίου;

ΠΗΓΗ: techblog.gr