Νέο iPad 8ης γενιάς με οθόνη 10.2'' και Touch ID

Η σημερινή παρουσίαση της Apple αφορούσε τελικά μόνο τα νέα Apple Watch και τα νέα iPad, επομένως, θα χρειαστεί να κάνουμε λίγη υπομονή μέχρι να δούμε τα νέα iPhone.

Θα ξεκινήσουμε τις αναφορές μας από το νέο iPad 8ης γενιάς, αφού πρώτα σημειώσουμε ότι η Apple έχει καταφέρει να πουλήσει συνολικά περισσότερα από 500 εκατομμύρια iPad μέχρι σήμερα, ένα νούμερο τρομερά εντυπωσιακό που αποδεικνύει την κυριαρχία της εταιρείας στη συγκεκριμένη αγορά.

Το νέο iPad διατηρεί τον παραδοσιακό σχεδιασμό τη σειράς με το φυσικό κουμπί και τον ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID, οθόνη 10.2’’ IPS ανάλυσης 2160 x 1620 με υποστήριξη γραφίδας Apple Pencil και πληκτρολογίου Smart Keyboard και επεξεργαστή A12 Bionic με Neural Engine για πρώτη φορά σε iPad που υπόσχεται 40% καλύτερη απόδοση και 2x μεγαλύτερη ταχύτητηα σε σύγκριση με τον κορυφαίο σε πωλήσεις Windows υπολογιστή. Το λειτουργικό σύστημα είναι το iPadOS 14 που λανσάρεται επίσημα από αύριο 16 Σεπτεμβρίου 2020 και η κατασκευή του έχει γίνει εξολοκλήρου από ανακυκλωμένο αλουμίνιο.

Θα κυκλοφορήσει από την ερχόμενη Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 σε 25 χώρες σε εκδόσεις WiFi only και WiFi + LTE σε αποχρώσεις ασημί, ροζ και γκρι.

ΠΗΓΗ : techgear.gr